Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce maşină conduce Daniel Dines, cel mai bogat român. FOTO | Miliardarul a fost surprins la o partidă de tenis în Bucureşti

Ce maşină conduce Daniel Dines, cel mai bogat român. FOTO | Miliardarul a fost surprins la o partidă de tenis în Bucureştigalerie foto

Diverse

Comentarii

Daniel Dines, cel mai bogat român, conduce o maşină cu pretenţii, a cărei valoare poate atinge aproximativ 90.000 de euro, în funcţie de dotări. Fondatorul UiPath a fost surprins la o partidă de tenis pe un teren aflat în incinta Academiei Victor Hănescu.

Sursa foto: capital.ro.

Cu o avere estimată la peste 6 miliarde de euro, Daniel Dines este oficial cel mai bogat român. Succesul i-a fost asigurat de UiPath, o companie pe care a înfiinţat-o în 2005, într-un apartament din Bucureşti şi care a crescut ca în basme.

Pe 21 aprilie 2021, UiPath a devenit prima companie fondată în România care a fost listată la celebra bursă de la New York. Daniel Dines, care este CEO la UiPath, lucrează în continuare la dezvoltarea companiei, dar îşi face timp şi pentru relaxare. Miliardarul român a fost surprins la o partidă de tenis şi cu această ocazie şi-a etalat şi una dintre maşinile pe care le conduce în România.

Ce maşină conduce Daniel Dines, cel mai bogat român. Valorează sub 90.000 de euro

În prezent, conform publicaţiilor de specialitate, Daniel Dines deţine o avere de peste 6 miliarde de euro, de aproape 4 ori mai mare decât cea a lui Ion Ţiriac. Dincolo de afacerile pe care le face la nivel înalt, Daniel Dines încearcă să ducă o viaţă cât mai aproape de normalitate.

Omul de afaceri în vârstă de 49 de ani este un mare pasionat de tenis şi a fost surprins de capital.ro la o partidă pe unul dintre terenurile Academiei Victor Hănescu, în Bucureşti. Daniel Dines a coborât dintr-o maşină Audi Q8, cel mai recent model, a cărei valoare poate atinge 90.000 de euro, în funcţie de dotări.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Deşi este un automobil cu pretenţii, maşina pe care Daniel Dines o conduce este departe de modelele de lux în care se plimbă miliardarii lumii, unde sunt preferate mărci precum Rolls-Royce, Bentley şi Mercedes-Maybach, care depăşesc ca preţ 2-300.000 de euro. De asemenea, modelele Tesla au devenit foarte populare în rândul oamenilor cu bani din toată lumea.

La meciul de tenis, Daniel Dines a fost ajutat de câţiva angajaţi de-ai săi, care s-au asigurat că nu-i lipseşte nimic şi care i-au cărat inclusiv echipamentul.

Cum a ajuns Daniel Dines cel mai bogat român, cu o avere de aproape 4 ori mai mare decât cea a lui Ion Ţiriac

În 2005, într-un apartament din Bucureşti, UiPath lua fiinţă sub conducerea lui Daniel Dines şi Marius Tîrcă. La 16 ani distanţă, firma de IT a devenit prima companie înfiinţată în România care este listată la bursa de la New York.

În prima zi de la listarea la bursă, 21 aprilie 2021, UiPath a anunţat că a vândut acţiuni din oferta publică iniţială în valoare de 1,34 miliarde de dolari. Preţul unei acţiuni a fost de 56 de dolari, ceea ce înseamnă că valoarea acţiunilor pe care Daniel Dines la deţine la UiPath este de 6,1 miliarde de dolari.

Această mutare l-a transformat oficial pe Daniel Dines în cel mai bogat om de afaceri român. IT-istul în vârstă de 49 de ani l-a depăşit cu mult pe Ion Ţiriac, a cărui avere este estimată la 1,7 miliarde de dolari.

În prezent, o acţiune la UiPath se tranzacţionează cu aproape 70 de dolari.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: daniel dines 

viewscnt
Articole similare