Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce măsuri s-au luat la Poli Iaşi pe perioada stării de urgenţă: ”Suntem o familie, iar interesul comun primează!”

Ce măsuri s-au luat la Poli Iaşi pe perioada stării de urgenţă: ”Suntem o familie, iar interesul comun primează!”

CSM Poli Iași

Comentarii

Preşedintele executiv al Politehnicii Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat că lucrurile sunt sub control la Poli Iaşi, chiar şi în perioada de stare de urgenţă impusă la nivel naţional.

Oficialul moldovenilor a confirmat că fotbaliştilor ieşeni le-au fost suspendate contractele în această perioadă: ”La Iaşi s-a luat decizia, angajaţi au intrat în şomaj tehnic, iar jucătorilor li s-au suspendat contractele pe perioada stării de urgenţă. Încercăm să rezolvăm financiar dosarul de licenţiere şi să le achităm băieţilor salariile pe luna februarie pentru a trece mai uşor peste această perioadă grea. Am avut o videoconferinţă cu toţi jucătorii şi vreau să le mulţumesc public pentru decenţă şi pentru că au înţeles că managerial era singura soluţie pentru a putea merge mai departe. Suntem o familie şi înţelegem că interesul comun primează” a mărturisit Paraschiv.

El a ţinut să-i mulţumească antrenorului Mircea Rednic: ”Vreau să-i mulţumesc şi lui Mircea Rednic, pentru că a înţeles şi e alături de noi în aceste demersuri pentru a reuşi ca echipa din dealul Copoului să treacă peste această situaţie grea. Sunt convins că vom ieşi mai înstăriţi după această perioadă. Au mai fost solicitări mărunte legatre de chirii, dar senzaţia a fost că absolut toate lumea a înţeles. Orice jucător e liber să se adreseze Comsiilor de Soluţionare a litigiilor, dar nu cred că la Iaşi va fi cazul”

Ciprian Paraschiv a vorbit şi despre viitorul fotbalului românesc, după această perioadă de criză provocată de pandemia de coronavirus: ”Nu cred că Iaşiul e în situaţia cea mai grea. Ce citesc şi eu în presă înţeleg că sunt cluburi cu restanţe mult mai mari. E şi o perioadă în care trebuie să ai puterea de a te reinventa, de a te rebrandui. Acele cluburi care vor reuşi să se reinventeze vor rezista în continuare în fotbal. Fotbalul nu va muri, e un fenomen social e cel mai iubit sport de echipă şi în mod cert viaţa îşi va relua cursul firesc într-un termen mai scurt sau mai lung. Aşteptăm deciziile de la FIFA şi UEFA pentru stabilirea unor pricnipii legate de relaurea campionatelor. FIFA şi UEFA vor trebui să traseze un calendar valabil pentru toate ţările însă nu trebuie ignorat faptul că e posibi a unele ţări să nu se poatî mula pe acest calendar internaţional. Depinde de cum va evolua această pandemie” a încheiat Paraschiv. 

Afla mai multe despre: poli iaşiciprian paraschiv 

viewscnt
Articole similare