Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce meci a văzut Dan Petrescu?! ”Sunt dezamăgit. Am jucat mai bine, am jucat ofensiv”. Ce regretă antrenorul CFR-ului

Ce meci a văzut Dan Petrescu?! ”Sunt dezamăgit. Am jucat mai bine, am jucat ofensiv”. Ce regretă antrenorul CFR-ului

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj şi FCSB au jucat catastrofal, dar Dan Petrescu s-a declarat mulţumit de echipa sa. Mai mult, ”Bursucul” are impresia că echipa lui a jucat un fotbal ofensiv.

Petrescu e surprins de egalurile pe bandă rulantă dintre CFR şi FCSB, iar reacţia lui după jocul din Gruia pare desprinsă din alt film.

Nici mie nu-mi vine să cred câte egaluri fac cu Steaua. Sunt puţin dezamăgit. Când ai două bare într-un meci, e normal să fie o dezamăgire. În prima repriză, FCSB a jucat mai bine. Cred că noi am avut trac mai mare. Nu mi-a plăcut deloc prima repriză. Puteam totuşi să marcăm, pe final de repriză, când Vinicius a avut bara aceea. Anul trecut, marca şi cu ochii închişi la faze de genul ăsta

În repriza secundă am jucat mai bine, am jucat mai ofensiv. Acum trebuie să câştigăm neapărat în etapa viitoare. Sunt convins că cei de la Sepsi, după trei înfrângeri la rând, vor şi ei să pună probleme. Sunt convins că va fi un meci foarte greu.

Îmi place de Teja. Se concentrează doar la echipa lui. Nu se uită la adversari, nu se uită la arbitraj sau la alte lucruri. Aşa trebuie să fie şi în România”, a spus Dan Petrescu, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dan petrescufcsbcfr 

viewscnt
Articole similare