Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mesaj i-a transmis Gigi Becali lui Andrei Vlad. Când va putea apăra din nou la FCSB

Ce mesaj i-a transmis Gigi Becali lui Andrei Vlad. Când va putea apăra din nou la FCSB

FCSB

Comentarii

Andrei Vlad a fost scos din lot pentru ultimele partide ale FCSB-ului, după ce portarul a comis din nou erori.

La partida pierdută cu 0-1 în faţa celor de la FC Argeş, Andrei Vlad a gafat, iar Gigi Becali a recunoscut la puţin timp după partidă că s-a săturat de greşelile făcute de tânărul portar. După aceste declaraţii, Andrei Vlad nu a mai făcut parte din lotul FCSB. 

Totuşi, Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Vlad, care  are putea să îi dea speranţă. Latifundiarul din Pipera i-ar fi comunicat că va apăra din nou la FCSB, doar în cazul în care Ştefan Târnovanu va gafa foarte grav, potrivit Fanatik. 

Toni Petrea a purtat o discuţie unu la unu cu portarul

Toni Petrea a oferit detalii despre ce se întâmplă cu jucătorul său. Antrenorul vicecampioanei a precizat că a vorbit cu Andrei Vlad, dar nu ştie dacă acesta va reveni sau nu în echipă la meciul cu Farul.

”Nu s-a înâmplat nimic cu Vlad, vom vedea dacă va fi în lot. Încă nu am decis, nu ştim ce se întâmplă, mai avem un antrenament, se pot întâmpla multe.

Am discutat cu el, încerc să le ridic moralul, indiferent ce se întâmplă în teren. Nu neapărat ca să le reproşez, ci ca să încerce să elimine pe viitor anumite probleme. Alea bune se uită repede. Astea mai puţin bune se reţin”, a declarat Toni Petrea, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Farul.

Afla mai multe despre: fcsb-andrei vlad-becali 

viewscnt
Articole similare