Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mesaj i-a transmis Puyol lui Xavi, după ce fostul mijlocaş a preluat-o pe Barcelona! ”Sunt sigur că totul o să fie bine!”

Ce mesaj i-a transmis Puyol lui Xavi, după ce fostul mijlocaş a preluat-o pe Barcelona! ”Sunt sigur că totul o să fie bine!”

FC Barcelona

Comentarii

Xavi Hernandez (41 de ani) a fost anunţat oficial la Barcelona.

Xavi este una dintre legendele clubului catalan, fiind un produs al academiei ”La Masia”. Celebrul mijlocaş a făcut istorie la echipă alături de nume precum: Puyol, Pique, Iniesta şi Messi. După ce a fost numit oficial noul antrenor al Barcelonei, fostul său coechipier, Puyol, i-a transmis un mesaj din care reiese că este entuziasmat de noua alegere pe banca tehnică a catalanilor. 

”Mult succes, prietene. Sunt sigur că totul o să fie bine. Bine ai revenit acasă!”, a scris Puyol, pe conturile de socializare.

Cei doi au fost colegi la Barcelona în perioada 1999 - 2014, reuşind să câştige multe trofee împreună, printre ele fiind şi 3 UEFA Champions League. La 41 de ani, Xavi revine la clubul la care şi-a început activitatea la 11 ani şi de unde a plecat la 35 de ani. El a jucat 787 de meciuri şi a marcat 88 de goluri pentru FC Barcelona.

Ce condiţii a pus Xavi pentru a accepta să fie antrenorul Barcelonei

Barcelona l-a convins pe Xavi să accepte oferta de a fi antrenor pe Camp Nou după mai multe runde de negocieri. Catalanii şi fostul mijlocaş vor împărţi plata clauzei de reziliere a contractului său cu Al Sadd, dar înainte de acest pas, Xavi a pus trei condiţii pentru a accepta să antreneze pe Camp Nou.

Xavi a cerut ca departamentul medical al clubului să fie restructurat, a solicitat, de asemenea, să poată veni cu propriul staff, cu oamenii săi de încredere. În plus, Xavi a solicitat şi transferul unui fotbalist de bandă, care să-l înlocuiască pe mai mereu accidentatul Ousmane Dembele. 

Afla mai multe despre: barcelona-puyol-xavi 

viewscnt
Articole similare