Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mică e diferenţa între podium şi play-out! Neagoe supărat după primul eşec acasă: "Au fost câţiva centrimetri"

Ce mică e diferenţa între podium şi play-out! Neagoe supărat după primul eşec acasă: "Au fost câţiva centrimetri"
Comentarii

Sepsi a fost la un moment dat lider în Liga I, dar ultimele rezultate i-au trimis pe fotbaliştii lui Neagoe pe poziţia a şaptea în campionat. În ultimele două etape ale turului, echipa din Sfântu Gheorghe întâlneşte ultimele două campioane, Viitorul şi CFR Cluj.

De când a anunţat că şi-ar dori să câştige titlul, Eugen Neagoe nu s-a mai bucurat pentru o victorie a echipei sale. Iar Sepsi a ajuns chiar pe loc de play-out, după înfrângerea cu Gaz Metan. Dar finalul putea să fie altul. Antrenorului roş-albilor din Covasna nu îi iese din minte ratarea lui Vaşvari din minutul 87. 

"Dacă marcam la acea fază câştigam acest joc, au fost câteva minute şi câţiva centrimetri la acea ocazie, puteam să fim pe locul 3 în acest moment. Am luat şi gol în final pe contraatac, am pierdut mingea în terenul advers, n-am blocat adversarul şi ne-a costat acea greseală" a fost dezamăgirea lui Eugen Neagoe. 
 
Vaşvari a fost împăcat la final, chiar dacă a avut şansa să aducă victoria echipei sale. 
 
"N-a fost să fie azi, poate s-a răzbunat acel meci cu Voluntari, când am egalat la ultima fază. Acesta e fotbalul, mergem mai departe,  sperăm să obţinem rezultate bune în etapele care urmează" a fost şi reacţia lui Vaşvari.  
 

Afla mai multe despre: neagoevaşvarisepsi 

viewscnt
Articole similare