Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce moment pentru Alin Toşca! Meciul cu AC Milan l-a adus în lumina reflectoarelor

Ce moment pentru Alin Toşca! Meciul cu AC Milan l-a adus în lumina reflectoarelor

Stranieri

Comentarii

Alin Toşca a fost integralist cu AC Milan, meci câştigat de Benevento cu 1-0. Fundaşul român a avut o evoluţie foarte apreciată şi site-ul gazzamercato.it susţine că Benevento i-ar putea activa clauza pentru un transfer definitiv.

Alin Toşca n-a reuşit să se impună la Betis, dar impresionează la Benevento, unde a fost împrumutat până în vară. Internaţionalul român a fost integralist cu AC Milan, în deplasare şi a avut o evoluţie excelentă. Benevento a reuşit surpriza şi a câştigat cu 1-0, iar defensiva a fost la înălţime.

Site-ul gazzamercato.it notează jocul foarte bun reuşit de Alin Toşca şi scrie că Benevento i-ar putea activa clauza pentru un transfer definitiv: ”De la dezamăgirea din La Liga la explozia contra lui AC Milan [...] Benevento şi-a descoperit Joker-ul. Fundaşul român, care a avut câteva prezenţa în La Liga, şi-a demonstrat în sfârşit valoarea sub comanda lui De Zerbi şi poate fi cumpărat pentru aproximativ un milion de euro”, notează cei de la gazzamercato.it.

Alin Toşca a fost împrumutat în iarnă de Benevento, pe finalul perioadei de transferuri şi a prins în acest sezon 10 meciuri în Serie A, toate ca integralist. Benevento este însă pe ultimul loc în Serie A, fără şanse să se salveze de la retrogradare, astfel că sunt şanse mici să-l cumpere definitiv pe Toşca de la Betis.

Afla mai multe despre: alin toscaserie abeneventoac milan 

viewscnt
Articole similare