Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce mutare ar fi. Dorit de Barcelona sau Juventus, Sergio Aguero negociază cu un club-surpriză!

Ce mutare ar fi. Dorit de Barcelona sau Juventus, Sergio Aguero negociază cu un club-surpriză!

Campionate

Comentarii

Sergio Aguero (33 de ani) ar putea avea o destinaţie surpriză după plecarea de la Manchester City. Dorit de Barcelona, Juventus sau Chelsea, atacantul argentinian negociază cu portughezii de la Benfica.

Cel mai bun marcator din istoria lui Manchester City, Sergio Aguero va pleca liber de contract de pe Etihad Stadium la finalul acestui sezon, după ce nu i-a mai fost prelungită înţelegerea cu "Cetăţenii". Speculaţiile în privinţa viitorului său sunt multe, cu Barcelona sau Juventus ca principale favorite la semnarea argentinianului, dar se pare că Aguero ia în calcul şi o altă formaţie.

Presa din Portugalia, citată de The Sun, anunţă că Sergio Aguero e în negocieri cu Benfica, portughezii care sunt gata să-i ofere un contract pe trei ani şi un salariu de 3,1 miloane de euro pe sezon, plus bonusuri. Dacă formaţia de pe Da Luz îl convinge pe Aguero să semneze ar fi o mare surpriză, având în vedere că Messi, unul dintre cei mai buni prieteni ai săi din fotbal, îl aşteaptă la FC Barcelona.

Sergio Aguero va pleca de la Manchester City după 10 ani petrecuţi în Premier League, timp în care a marcat a câştigat patru titluri de campion şi a devenit cel mai bun marcator din istorie "Cetăţenilor", cu 257 de reuşite în 384 de meciuri.

Afla mai multe despre: sergio aguerotransferbenficanegocieri 

viewscnt
Articole similare