Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce naţională de seniori va alege Enes Sali, România, Turcia sau Canada? Reacţia tatălui său lasă loc de interpretări

Ce naţională de seniori va alege Enes Sali, România, Turcia sau Canada? Reacţia tatălui său lasă loc de interpretări

Farul

Comentarii

Enes Sali (15 de ani) a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1 după ce a înscris la capătul unei curse fenomenale în Farul - Clinceni 5-0. Engi Sali, tatăl fotbalistului, a vorbit despre performanţa fiului său, dar şi despre un subiect arzător, având în vedere potenţialul jucătorului: ce naţională de seniori va alege, România, Turcia sau Canada?

Ce naţională de seniori va alege Enes Sali, România, Turcia sau Canada? Reacţia tatălui său

Lumina reflectoarelor se află de mai multe zile pe Enes Sali şi performanţa sa istorică din meciul Farul - Clinceni 5-0. Atunci, puştiul din academia lui Gică Hagi a înscris la capătul unei curse fenomenale din jumătatea proprie şi a devenit cel mai tânăr marcator din istoria Ligii 1. Chiar şi presa internaţională a scris despre reuşita lui Sali, jucătorul trecut şi prin La Masia.

Enes Sali a jucat până acum pentru naţionalele de juniori ale României, iar tatăl săul, Engi Sali, a vorbit despre alegerea pe care fotbalistul va trebui să o facă în viitorul apropiat, când va trebui să decidă pentru ce naţională mare va juca. Sali are turc, dar are naţionalitate română şi canadiană, fiind născut în Canada.

Tatăl fotbalistului, Engi Sali, a spus că îşi doreşte ca fiul său să joace pentru România, dar lasă de înţeles că ar putea alege şi Turcia sau Canada, în funcţie de conjunctură. "Mai discutăm. Tot timpul discutăm şi luăm deciziile împreună. Deocamdată joacă pentru România. A fost la un turneu U17 în Polonia. A venit foarte fericit de acolo. Deocamdată suntem aici, jucăm pentru România. Nu ştii niciodată ce-ţi oferă viitorul. Nu vreau să zic ceva şi să nu se adeverească apoi. Deocamdată e aici, joacă pentru România. Eu sper că va fi România. Suntem turci, dar nu suntem cetăţeni turci. Avem dublă cetăţenie, română şi canadiană. Pentru mine, România e prima variantă", a spus Engi Sali, potrivit gsp.ro.

Enes Sali a strâns 145 de minute pentru Farul în cinci meciuri din acest sezon, timp în care a marcat o dată.

Afla mai multe despre: enes salifarulnationalaturciacanadaromaniaengi sali 

viewscnt
Articole similare