Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce ne scapă în cazul lui Daniel Boloca? ”Tare îmi e că s-a întâmplat ceva! Nu e în ordine să nu-l bagi deloc cu Moldova” | EXCLUSIV

Ce ne scapă în cazul lui Daniel Boloca? ”Tare îmi e că s-a întâmplat ceva! Nu e în ordine să nu-l bagi deloc cu Moldova” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Daniel Boloca () a marcat, sâmbătă, primul său gol în Serie A, în egalul făcut de echipa sa, Sassuolo, acasă, contra celor de la Bologna, scor 1-1.

Daniel Boloca, fotbalist cu dublă cetăţenie, româno-italiană, a reuşit primul său gol în Serie A, la al nouălea său meci pe prima scenă a fotbalului italian.

Fotbalistul născut în Italia a înscris printr-un şut frumos, la colţul lung, pe jos, care l-a surprins pe portarul advers.

VIDEO: Golul marcat de către Daniel Boloca

Daniel Boloca a fost subiectul principal de discuţie în România săptămâni întregi, după ce a declarat că nu vrea să mai joace sub tricolor, deoarece nu s-a simţit bine la lot. În schimb, este gata să reprezinte oricând Italia.

Nemulţumirea lui Boloca a provenit şi din faptul că a fost convocat de către selecţionerul Edi Iordănescu la ”dubla” amicală cu Slovenia şi Moldova, din noiembrie 2022, iar atunci a fost folosit doar şase minute, în finalul jocului cu Slovenia, pierdut cu 1-2.

  • Daniel Boloca a mai făcut parte din lot şi la partida cu Bosnia, din septembrie 2022, din Liga Naţiunilor, dar nici atunci nu a fost utilizat.

Prezent în studioul Orange Sport, vizionând golul contra Bolognei, Basarab Panduru crede că ceva s-a întâmplat atunci, de selecţionerul Edi Iordănescu a decis să-l utilizeze doar 6 minute Slovenia, apoi să nu-l bage contra Moldovei. 

În opinia fostului internaţional, există posibilitatea ca unele detalii să nu fi fost făcute publice. Detalii care l-au determinat pe Iordănescu să ia această decizie.

Tare îmi e mie că s-a întâmplat ceva cu Boloca la meciurile alea două amicale. Nu prea e în ordine să nu-l bagi deloc la meciul cu Moldova.

Adică îl aduci, nu-l bagi. Îl bagi puţin. În primul intră şase minute, apoi nu intră deloc. Ceva nu e în regulă”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: daniel bolocaedi iordanescuitaliaromaniasassuolo 

viewscnt
Articole similare