Experiențe împreună.
You are here:

Ce NEBUNIE în Liga I. CFR dă o nouă lovitură istorică pe piaţa transferurilor şi îşi vinde starul pe o sumă uriaşă. Dan Petrescu rămâne fără un om de bază

Ce NEBUNIE în Liga I. CFR dă o nouă lovitură istorică pe piaţa transferurilor şi îşi vinde starul pe o sumă uriaşă. Dan Petrescu rămâne fără un om de bază

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj nu traversează cea mai bună perioadă din acest sezon, însă echipa pregătită de Dan Petrescu este implicată în continuare în lupta pentru titlu din Liga I.

CFR Cluj are două meciuri consecutive fără victorie în Liga I, iar acum a pierdut lupta pentru primul loc din campionat cu Universitatea Craiova. Echipa pregătită de Dan Petrescu mai are, totuşi, patru meciuri la dispoziţie pentru a revenit pe prima poziţie în clasament, iar acum urmează meciul de pe propriul teren cu Gaz Metan Mediaş.

Campioana României are nenumărate probleme în vestiar, iar acest lucru se vede şi în evoluţia echipei. Inclusiv Andrei Burcă are de suferit şi nu se mai regăseşte. Cu evoluţii extrem de bune în prima parte a campionatului, fundaşul central a greşit decisiv chiar în derby-ul pentru primul loc pierdut de CFR Cluj, scor 2-3, în faţa Universităţii Craiova.

Burcă pleacă de la CFR Cluj. Dan Petrescu rămâne fără fundaşul central

În ciuda meciurilor slabe avute în ultima perioadă, Andrei Burcă încă prezintă interes pentru echipele din Europa. Într-un interviu acordat pentru gsp.ro, impresarul jucătorului, Florin Vulturar, a dezvăluit că fundaşul central este foarte aproape de a pleca, la finalul acestui sezon, în schimbul unei sume cuprinse între 2 şi 4 milioane de euro.

"E polivalent, profesionist, nu găseşti uşor un fotbalist care să-ţi joace şi stoper, şi fundaş dreapta, şi fundaş stânga. Probabil că va şi pleca în curând de la CFR. Au fost nişte discuţii foarte avansate înainte de pandemie, acum sunt două-trei direcţii de negociere şi sunt şanse mari să se transfere. Rusia ar fi o posibilă destinaţie, dar nu mă mai trageţi de limbă, pentru că se supără cei de la club.

Vă daţi seama că are o cotă bună! E om de bază la CFR, a intrat în circuitul naţionalei, va fi probabil în lot şi pentru barajul din Islanda, a trecut de grupele Europa Laegue. Preţul va fi probabil undeva între două şi patru milioane de euro, ceea ce e OK pentru un fotbalist de 27 de ani" , a declarat Florin Vulturar.

  • 4 goluri a marcat Andrei Burcă în cele 35 de meciuri jucate în acest sezon pentru CFR Cluj
  • 1,6 milioane de euro este cota lui Andrei Burcă pe site-ul de specialtiate transfermarkt.com

viewscnt
Articole similare