Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Patronul lui Manchester City a cumpărat încă un club de fotbal. În ce campionat joacă

Ce nebunie! Patronul lui Manchester City a cumpărat încă un club de fotbal. În ce campionat joacă

Campionate

Comentarii

City Football Group, compania care deţine Manchester City, a cumpărat încă un club. Este vorba despre Sichuan Jiuniu FC, echipă care joacă în liga a treia a Chinei. City Football Group mai deţine, printre altele, New York City, Melbourne City şi Yokohama City.

City Football Group şi-a trecut încă un club în portofoliu. Compania deţinută de şeicul Mansour a anunţat că a cumpărat alături de UBTECH şi China Sports Capital clubul de fotbal Sichuan Jiuniu FC. Cu sediul în Chengdu, Sichuan Jiuniu FC joacă în liga a treia a Chinei şi îşi desfăşoară meciurile pe un stadion care are o capacitate de 27.000 de locuri.

Cei de la City Football Group intenţionează prin această mişcare să câştige cât mai mulţi fani chinezi pentru echipa de fotbal Manchester City. În acest moment, rivala Manchester United este cea mai iubită echipă din China, lucru care aduce venituri importante în conturile clubului din Premier League. Cei de la City încearcă astfel să câştige din piaţa asiatică, una foarte importantă pentru marile cluburi din Europa.

City Football Group deţine la nivel global o mai multe academii şi cluburi de fotbal, printre care Manchester City (Anglia), New York City ( unde este legitimat şi Alex Mitriţă), Melbourne City (Australia), Yokohama F. Marinos (Japonia), Club Atletico Torque (Uruguay) şi Girona (Spania).

Afla mai multe despre: manchester citycity football group 

viewscnt
Articole similare