Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Război total înainte de El Clasico. Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru transferul unui jucător de la PSG

Ce nebunie! Război total înainte de El Clasico. Real Madrid şi Barcelona se luptă pentru transferul unui jucător de la PSGgalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi FC Barcelona se luptă să obţină semnătura mijlocaşului argentinian Giovani Lo Celso, de la Betis Sevilla, unul dintre cei mai apreciaţi tineri jucători care evoluează în prezent în La Liga.

Lo Celso, în vârstă de 22 ani, a fost împrumutat de PSG în acest sezon la Betis Sevilla, pentru 3 milioane euro, însă clubul andaluz îl poate transfera definitiv în vară, în schimbul sumei de 22 milioane euro.

Conform cotidianului El Confidencial, Real Madrid a negociat deja cu oficialii lui Betis pentru fundaşul lateral dominican Junior Firpo, în schimbul căruia madrilenii sunt dispuşi să-i cedeze definitiv "verzilor" pe Theo Hernandez, care evoluează în prezent sub formă de împrumut la Betis, şi pe internaţionalul marocan Achraf Hakimi, împrumutat la Borussia Dortmund până în vară.

Pentru a-i convinge pe andaluzi să-l cedeze şi pe Lo Celso, conducătorii lui Real Madrid vor să-l includă în tranzacţie şi pe atacantul Mariano Diaz, răscumpărat de madrileni în august 2018 de la Olympique Lyon, pentru 23 milioane euro.

FC Barcelona a pus, la rândul ei, ochii pe Giovani Lo Celso, jucător cu care speră să-şi întărească linia de mijloc din sezonul viitor. "El Confidencial" susţine că echipa catalană doreşte să-l ofere la schimb pe internaţionalul spaniol de juniori Juan Miranda, format chiar la Betis Sevilla şi care evoluează în prezent la echipa secundă a Barcelonei, plus o sumă de bani.

Afla mai multe despre: la ligareal madridfc barcelonadortmund 

viewscnt
Articole similare