Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Un club de mare tradiţie din Liga 1, ofertă pentru Adrian Ilie

Ce nebunie! Un club de mare tradiţie din Liga 1, ofertă pentru Adrian Ilie

Farul Constanța

Comentarii

Adrian Ilie, unul dintre cei mai mari atacanţi din istoria fotbalului românesc, a fost dorit insistent în conducerea unui club important din Superligă.

Fostul mare atacant a primit o ofertă din partea Farului Constanţa. Gheorghe Hagi l-a dorit pe Adrian Ilie pe postul de director sportiv, în 2019, când în conducerea clubului constănţean a venit şi George Ogăraru.

"Nu acum, mai demult, când îşi construiau toată formula, cu Gică Popescu, cu Hagi. Tot mi-au spus: <<Hai cu noi, să ne ajuţi în club>>. Şi am zis că nu vreau să merg. Director sportiv, ceva de genul...

Atunci când a venit Ogăraru şi a fost toată construcţia. Au zis că au nevoie de mine" , a declarat Adrian Ilie pentru fanatik.ro.

În cariera sa, Adrian Ilie a evoluat pentru Electroputere Craiova, Steaua, Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Beşiktaş şi Zurich. La echipa naţională, fostul atacant, în vârstă acum de 49 de ani, a marcat 13 goluri în 55 de meciuri jucate.

Alături de Valencia, Adrian Ilie a cucerit campionatul, Cupa şi Supercupa Spaniei, a câştigat Cupa UEFA Intertoto şi a pierdut două finale de Liga Campionilor, în 2000 şi în 2001.

Afla mai multe despre: hagifarul constantaadrian ilie 

viewscnt
Articole similare