Experiențe împreună.
You are here:

Ce nebunie! Un club din Europa a venit pentru George Puşcaş, însă a remarcat un alt jucător

Ce nebunie! Un club din Europa a venit pentru George Puşcaş, însă a remarcat un alt jucător

Fotbal

Comentarii

Fosta campioană a Turciei şi-a trimis "scouterii" la meciul dintre România şi Suedia, din preliminariile Campionatului European de fotbal, pentru a-i urmări la lucru pe românul George Puşcaş de la Reading şi suedezul Robin Quaison de la Mainz.

Gruparea de pe Bosfor este în căutarea unui atacat de careu, în eventualitatea în care kosovarul Vedat Muriqi va face pasul către fotbalul din Vest, fiind dorit de mai multe formaţii din Anglia şi Italia. Pentru a avea "spatele" asigurat, turcii s-au orientat către George Puşcaş sau Robin Quaison.

Potrivit presei din Turcia, scouterii celor de la Fenerbahce au fost prezenţi pe Arena Naţională la meciul România - Suedia, unde au fost impresionaţi doar de Robin Quaison, marcatorul golului doi al suedezilor.

Reprezentaţii turcilor nu au trecut realizări notabile în dreptul lui Puşcaş, iar acesta pare să fi pierdut lupta cu colegul lui Alexandru Maxim de la Mainz, Robin Quaison, cotat de Transfermarkt la 8 milioane de euro.

Turcii anunţă că George Puşcaş va fi ţinut sub observaţie şi în următoarea perioadă, însă momentan Robin Quaison pare a fi soluţie ideală pentru înlocuirea lui Muriqi, în perspectiva antrenorului celor de la Fenerbahce, Ersun Yanal.

viewscnt
Articole similare