Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Un internaţional român are ofertă de la Newcastle. Cine poate prinde un transfer total neaşteptat

Ce nebunie! Un internaţional român are ofertă de la Newcastle. Cine poate prinde un transfer total neaşteptat

Stranieri

Comentarii

Radu Drăguşin (18 ani), fundaşul central român de la Juventus Torino, e la mare căutare printre cluburile din fotbalul european. Apărătorul a debutat în echipa mare a "bianconerilor" sub comanda lui Andea Pirlo şi a impresionat prin calităţile pe care le-a arătat, iar prestaţiile sale au atras atenţia a trei echipe din campionate de top. Contractul lui Radu Drăguşin cu Juventus expiră în vara lui 2021.

Ce nebunie! Radu Drăguşin are ofertă de la Newcastle şi alte trei cluburi din Europa şi poate prinde un transfer neaşteptate

Drăguşin a marcat, sâmbătă, un gol pentru Juventus U23 într-o victorie cu 3-0 a torinezilor împotriva lui Albinoleffe, iar fundaşul român arată calităţi de excepţie şi un potenţial de creştere uriaş. Andrea Pirlo i-a acordat încredere şi l-a debutat pe Radu Drăguşin în echipa mare a lui Juventus, unde l-a folosit în patru partide, iar prestaţiile sale au atras atenţia unor cluburi importante din Europa, printre care şi Newcastle.

Contractul lui Radu Drăguşin cu Juventus expiră în vara lui 2021 şi Newcastle, dar şi RB Leipzig sau Atalanta, vor să profite de faptul că fundaşul nu a semnat încă prelungirea cu formaţia de pe Allianz Stadium. Italienii de la Juventus i-au pregătit o nouă înţelegere lui Drăguşin, valabilă până-n 2025, după cum a anunţat Gazzetta dello Sport, însă s-ar putea ca mutarea lui Andrea Agnelli & Co. să fie făcută prea târziu pentru a-l mai reţine pe fundaşul român.

Newcastle şi RB Leizpig vor să-l transfere definitiv pe Radu Drăguşin de la Juventus, conform Calciomercato, în timp ce Atalanta vrea o înţelegere diferită cu şefii "Bătrânei Doamne". Surpriza sezonului trecut din Liga Campionilor vrea ca Drăguşin să semneze o nouă înţelegere cu Juventus şi să meargă la Atalanta sub formă de împrumut pe modelul brevetat de cele două cluburi cu Romero şi Spinazzola. Drăguşin şi-ar dori să rămân la Juventus, dar vrea mai multă implicare la echipa mare şi mai multe minute pe teren sub comanda lui Andrea Pirlo.

Juventus i-a pregătit noul contract lui Radu Drăguşin! "Bătrâna Doamnă" vrea ca fundaşul să semneze până în 2025

Radu Drăguşin a debutat la echipa mare a lui Juventus în acest sezon, sub comanda lui Andrea Pirlo, iar minutele prinse printre greii de la Torino l-au făcut pe fundaşul român să viseze la mai mult. "Ministru al apărării" de mare viitor, Radu Drăguşin e preţuit de Juventus, care i-a pregătit acestuia un nou contract. Gazzetta dello Sport a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că Juve e gata să-i pună în faţa lui Drăguşin o nouă înţelegere care să-l ţină în Italia până în 2025. Fundaşul central a jucat patru meciuri la echipa mare a lui Juventus, în timp ce la Primavera a strâns cinci partide şi un gol.

Afla mai multe despre: radu dragusin transfer newcastleradu dragusin oferta newcastleradu dragusin juventus oferta newcastlejuventus oferta radu dragusin newcastle 

viewscnt
Articole similare