Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nebunie! Vestea perfectă primită de Marius Şumudică la câteva ore după ce a ajuns pe primul loc în Turcia. Antrenorul s-a înşelat

Ce nebunie! Vestea perfectă primită de Marius Şumudică la câteva ore după ce a ajuns pe primul loc în Turcia. Antrenorul s-a înşelat

Stranieri

Comentarii

Marius Şumudică a terminat ziua pe primul loc în Turcia, contrar aşteptărilor antrenorului lui Gaziantep. Galatasaray, echipa care o putea depăşi pe Gaziantep, s-a încurcat, după un meci thriller.

Marius Şumudică încheie ziua pe primul loc în Turcia cu Gaziantep

Marţi, Gaziantep a obţinut victoria care a urcat-o, provizoriu, pe primul loc în Turcia. Marius Şumudică, Alexandru Maxim, Alin Toşca şi Junior Morais au reuşit s-o învingă pe Ankaragucu, scor 2-0, şi au dat drumul bucuriei, într-un moment special. 

Gaziantep a aşteptat cu sufletul la gură meciul dintre Konyaspor şi Galatasaray, în care oaspeţii aveau nevoie de o victorie pentru a urca pe primul loc. Totuşi, calculele au fost date peste cap. 

Konyaspor a condus de două ori, a fost egalată de fiecare dată, dar a reuşit să învingă, într-un final, cu 4-3. Pentru gazde au marcat Daci, cu o dublă, Demirok şi Kravets, în timp ce pentru Galatasary au înscris Caglayan şi Diagne, autor al unei duble. Diagne a ratat un penalty pentru echipa sa la 2-1 pentru Konyaspor. 

Marius Şumudică nu avea aşteptări mari după victoria cu Gaziantep în Turcia

Imediat după meciul cu Ankaragucu, Marius Şumudică a susţinut că se bucură pentru că a strâns 31 de puncte. Românul se aştepta să fie detronat de Galatasaray: "Nu e important că am devenit lideri, ci că am adunat 31 de puncte. Azi, suntem lideri, dar adversarele joacă în curând. Vom fi pe locul al treilea sau al patrulea în curând, într-o oră", a declarat Marius Şumudică, înaintea partidei Konyaspor - Galatasaray. De asemenea, Marius Şumudică a făcut un anunţ mare în privinţa viitorului său, într-un moment important din cariera sa în Turcia. 

Totuşi, Gaziantep poate fi depăşită până când va disputa următorul meci, cu Sivasspor. Marius Şumudică va juca următorul meci abia vineri şi poate fi depăşit de trei echipe. Besiktas, care are un meci în minus, joacă miercuri, în timp ce Alanyaspor şi Fenerbahce vor disputa joi următorul meci. 

  • Clasamentul din Turcia: 1. Gaziantep 31p, 2. Besiktas 31p, 3. Alanyaspor 30p, 4. Galatasaray 30p, 5. Fenerbahce 29p. 

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepgaziantep ankaragucugalatasaraymarius sumudica turciaturcia 

viewscnt
Articole similare