Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nemulţumire a avut Gareth Southgate după Anglia - România 1-0: "Data viitoare vom ţine cont de ierarhie"

Ce nemulţumire a avut Gareth Southgate după Anglia - România 1-0: "Data viitoare vom ţine cont de ierarhie"
Comentarii

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat duminică seară, după meciul amical cu România, scor 1-0, că jocul cu tricolorii a fost un test bun, din care fotbaliştii săi au învăţat multe.

Southgate: "A fost un test bun. Am avut ocazii, dar şi adversarii au avut"

El a menţionat că rezultatul ar fi putut fi mai categoric, dar că şi România a avut ocazii. Southgate a vorbit şi despre faptul că Jordan Henderson a executat şi a ratat un penalty.

“Am avut ocazii pentru a obţine o victorie mai clară, dar şi ei au avut ocazii. În prima repriză nu am depus suficient de mult efort şi nu am făcut un pressing bun. După pauză, cred că am jucat mai bine şi a ajutat faptul că am trecut mai târziu la 4-3-3. A fost un test bun, jucătorii aveau nevoie de minute jucate şi au învăţat mult de la acest meci. Îl aveam pe Marcus Rashford pentru penalty-uri, iar apoi pe James Ward-Prowse, dar au ieşit amândoi. Ne aşteptam să execute Calvert-Lewin şi mă aşteptam să meargă Hendo la el şi să îl lase să execute. Data viitoare vom ţine cont de ierarhie“, a spus Southgate la ITV.

Anglia a învins România pentru prima dată în ultimii 51 de ani, scor 1-0 (1-0), într-un meci amical disputat, duminică, la Middlesbrough. Golul a fost marcat de Rashford, în minutul 68, din penalty.

În minutul 77, Chiricheş l-a faultat în careu pe Calvert-Lewin şi arbitrul a dictat din nou penalty. Niţă a apărat şutul lui Henderson de la 11 metri.

Afla mai multe despre: gareth southgateanglia romania 1-0 

viewscnt
Articole similare