Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce notă a luat Florin Costea la examenul pentru licenţa C: ”Îşi doreşte să progreseze”

Ce notă a luat Florin Costea la examenul pentru licenţa C: ”Îşi doreşte să progreseze”

Fotbal intern

Comentarii

Ajuns la 36 de ani, Florin Costea joacă în continuare fotbal, dar pregăteşte în paralel pentru meseria de antrenor.

Considerat o mare speranţă a fotbalului românesc, Florin Costea a ieşit destul de rapid din fotbalul important, mai ales din cauza accidentărilor care l-au urmărit în toată cariera.

Fostul atacant al FCSB-ului joacă în prezent în Liga 3, la Viitorul Dăeşti, dar se pregăteşte şi pentru meseria de antrenor.

Nota pe care a luat-o Florin Costea la examentul pentru licenţă C

Florin Costea a avut un început excelent de carieră, la FC U Craiova, unde a devenit unul dintre liderii echipei. Adrian Mititelu a avut atunci mai multe oferte din străinătate, dar n-a fost mulţumit de sumele de transfer.

Însă Florin Costea s-a accidentat grav şi de la acel moment nu şi-a mai atins niciodată potenţialul.

În 2011 s-a transferat la FCSB, unde a jucat doar un sezon şi apoi a semnat pe rând cu Turnu Severin, CFR Cluj, Arsenal Tula (Rusia), Zakho SC (Irak), Râmnicu Vâlcea, Şirineasa, FC U Craiova, Atletic Bradu şi acum este legitimat la Viitorul Dăeşti, în Liga 3.

Accidentările frecvente l-au împins să iasă devreme din fotbalul important, când nu împlinise încă 30 de ani şi de atunci evoluează prin ligile inferioare ale României.

Însă Florin Costea vrea să-şi continue cariera în fotbal. Absolvent al Institutului de Educaţie Fizică şi Sport, fostul internaţional român se pregăteşte intens pentru meseria de antrenor. Şi pare o alegere potrivită pentru el.

Potrivit Liga2.ro, Florin Costea a obţinut media 10 la examenul pentru licenţa C. Adică nota 10 pentru proba teoretică şi 10 pentru cea practică.

Gabi Mangalagiu, şeful Comisiei Tehnice a AJF Vâlcea, cel care l-a sfătuit pe Florin Costea să se pregătească pentru antrenorat, este de părere că atacantul are şanse mari să-şi facă un nume şi în această meserie.

”Florin Costea a terminat cursurile cu nota 10, asta îi deschide calea spre obţinerea celorlalte licenţe, B si A, pe care Florin vrea să le urmeze.

Părerea mea este că Florin dispune de calităţile pe care un antrenor ar trebui să le aibă şi în plus este şi foarte preocupat de studiu, îşi doreşte să progreseze.

Cred că va avea un viitor frumos în antrenorat şi îi urez multa baftă, mă bucur că eu am fost cel care i-am deschis calea în viitoarea carieră de antrenor”, a declarat Gabi Mangalagiu, citat de Liga2.ro.

Afla mai multe despre: florin costea 

viewscnt
Articole similare