Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce notă a primit Dennis Man după ce a marcat împotriva celor de la Pordenone! Declaraţiile fotbalistului: ”Nu am discutat despre alte lucruri.”

Ce notă a primit Dennis Man după ce a marcat împotriva celor de la Pordenone! Declaraţiile fotbalistului: ”Nu am discutat despre alte lucruri.”

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul echipei Parma, Dennis Man, a înscris un gol în meciul câştigat, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, în faţa formaţiei Pordenone, în etapa a XXII-a a ligii secunde din Italia.

Pordenone a condus cu 1-0, prin golul marcat de Di Serio, în minutul 12. Man a înscris în minutul 67. Celelalte reuşite ale gazdelor sunt ale lui Pandev ’56, Vasquez ’69 şi Benedyczak ’79.

Dennis Man a jucat până în minutul 71. La Pordenone, Mihai Onişa a fost rezervă. Parma ocupă locul 11 în clasament, cu 28 de puncte, în timp ce Pordenone este pe ultimul loc, cu 12 puncte. Lider este Lecce, care are 41 de puncte.

Man a avut o evoluţie bună şi a fost notat de jurnaliştii de la Parma Live cu 7. ”Iachini a început cu el în spatele vârfurilor, dar, după jumătate de oră, şi-a dat seama că nu a fost decizia corectă. A revenit în bandă, în flancul stâng, şi cu siguranţă a făcut un meci bun în partea secundă.

Alături de gol, a mai avut câteva incursiuni periculoase şi a arătat că este implicat din nou în proiect după o perioadă de marcato din ianuarie, în care s-a vorbit mult”, au scris italienii de la Parma Live.

După meci, fotbalistul a vorbit în cadrul conferinţei de presă şi a recunoscut că nu este afectat după ce a ratat mutarea la Lazio. 

 ”Nu am discutat despre alte lucruri.”

”Sunt bucuros să fiu aici şi vreau să-mi ajut echipa. Nu am discutat despre alte lucruri. Este un rol nou pentru mine în echipă şi vreau să dau totul. E un gol foarte important pentru mine şi sper să continuăm tot aşa.

Sunt fericit că am obţinut victoria, am jucat bine în partea secundă şi suntem bucuroşi că am obţinut cele trei puncte. Pandev este foarte valoros, suntem bucuroşi că este aici, ne poate ajuta foarte mult”, a declarat Dennis Man, conform sursei citate.

Dennis Man a reuşit doar trei goluri pentru ”cruciaţi”, în 13 partide în Serie B şi una în Cupa Italiei.

Afla mai multe despre: dennis man-parma-italia 

viewscnt
Articole similare