Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce notă a primit Mihăilă după ce a marcat în poarta lui Crotone! Man ar putea sa rateze restul sezonului din Seria! Reacţia celor de la ParmaLive

Ce notă a primit Mihăilă după ce a marcat în poarta lui Crotone! Man ar putea sa rateze restul sezonului din Seria! Reacţia celor de la ParmaLive

Stranieri

Comentarii

Parma a pierdut cu 3-4, împotriva lui Crotone, într-un meci nebun din etapa a 33-a din campionatul italian.

Mihăilă şi Man au început partida ca titulari, dar din păcate, fostul jucător de la FCSB a părăsit terenul după doar 20 de minute din cauza unei probleme musculare. Dacă ar avea ruptură la coapsă, arădenul ar putea să rateze restul meciurilor din Serie A. 

Valentin Mihăila a marcat golul de 3-3 şi a fost printre puţinii jucători remarcaţi de cei de la ParmaLive. Fostul jucător din Bănie a fost notat cu 5,5. "A adus rapiditate în prima parte şi a creat dezechilibru în repriza a doua, când a înscris. Unul dintre puţinii care se salvează după meciul de azi", au scris jurnalistii de la ParmaLive. 

Dennis Man nu a primit nota pentru minutele puţine pe care le-a petrecut în teren. : "20 de minute în care a jucat între linii şi a încercat să fie periculos. Apoi, iese accidentat şi campionatul poate să se fi terminat pentru el".

Cea mai mare nota a primit-o vârful Cornelius, jucător care a oferit două pase decisive în meci. 

După înfrângerea cu ultima clasată, Parma este pe locul 19 în clasamentul Seriei A, cu doar 20 de puncte, fiind la 2 puncte de ultima poziţiei. Echipa lui Man şi Mihăilă se află la 11 puncte de ultimul loc care o poate salva de la retrogrdare. 

 

Afla mai multe despre: , mihăilă 

viewscnt
Articole similare