Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce notă a primit Mihăilă, după o nouă prestaţie de top în Serie A. Atacantul a impresionat presa italiană. ”Talentatul jucător român a fost devastator”

Ce notă a primit Mihăilă, după o nouă prestaţie de top în Serie A. Atacantul a impresionat presa italiană. ”Talentatul jucător român a fost devastator”

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă a început meciul împotriva Fiorentinei pe bancă, dar l-a terminat ca cel mai bun om din teren. Românul a intrat la pauză şi a contribuit decisiv la ambele goluri ale Parmei, din repriza secundă. Mai întâi, Mihăilă i-a oferit o centrare lui Kurtic, care a readus egalitatea pe tabelă, iar apoi românul a punctat pentru a îşi aduce echipa în avantaj. O greşeală defensivă i-a oferit însă un punct Fiorentinei, dar prestaţia lui Mihăilă a rămas impresionantă oricum.

Valentin Mihăilă a primit nota 7 din partea jurnaliştilor de la Tuttomercatoweb.com. Acesta a fost calificativul cel mai mare obţinut de un jucător al Parmei, la egalitate cu Jasmin Kurtic, marcatorul golului doi, din pasa fotului jucător al Craiovei.

”Talentatul jucător român a fost devastator! Mai întâi, l-a servit pe Kurtic şi a oferit assist-ul pentru golul de 2-2, iar apoi a marcat golul de 3-2”, a scris tuttomercatoweb.com, despre prestaţia completă oferită de Mihăilă.

De asemenea, nici celălalt român al Parmei nu a jucat rău. Dennis Man a intrat şi el în teren în minutul 64, iar prestaţia acestuia nu a fost ignorată de presa italiană, oferindu-i nota 6.

”Man dă dinamism şi prospeţime compartimentului ofensiv al Parmei, chiar dacă în meciul făcut de el atârnă greu golul devorat în faţa porţii, după un assist perfect al lui Pezzella”, nota sursa citată.

Parma rămâne la 5 puncte de salvarea de la retrogradare, iar D`Aversa va spera că baieţii săi pot asigura rămânerea în prima divizie. Prima echipă de deasupra liniei este Cagliari, care are un meci mai puţin jucat decât ”cruciaţii”. Astfel, o victorie a acestora ar îngreuna şi mai rău obiectivul Parmei.

Afla mai multe despre: valentin mihăilădennis manparma 

viewscnt
Articole similare