Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce notă ţi-ai da pentru mandatul la naţională? ”Am trecut clasa!” Mirel Rădoi a oferit răspunsul pe loc EXCLUSIV

Ce notă ţi-ai da pentru mandatul la naţională? ”Am trecut clasa!” Mirel Rădoi a oferit răspunsul pe loc EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi şi-a analizat parcursul pe care l-a avut la echipa naţională.

România caută selecţioner, iar Răzvan Burleanu a fost refuzat deja de către Gică Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu. Mirel Rădoi şi-a terminat mandatul de selecţioner al naţionalei României, funcţie în care a fost numit în noiembrie 2019. Din păcate, n-a reuşit să califice România la barajul pentru Cupa Mondială Qatar 2022.

Acum, Mirel Rădoi este liber de contract şi a oferit un interviu în exclusivitate pentru TelekomSport. Fostul selecţioner a fost pus să se autoevalueze, iar Rădoi şi-a acordat nota 5.

El a a spus că nu a pregătit naţionala într-o perioadă mai lejeră, având în vedere pandemia, schimbarea de generaţii şi faptul că a încercat să implementeze un alt stil de joc la România. 

”Am trecut clasa!”

”Cinci! Am trecut clasa, din punctul meu de vedere, pentru că au fost lucrurile astea, pandemie, 3 meciuri oficiale într-o fereastră, schimbarea de generaţii,implementarea unui alt stil de joc.

Am preferat să nu avem rezultate, decât acel joc monoton, care era în ultima perioadă, în ultimii ani de zile. Am zis ca meciurile naţionalei să pară ca un meci de box: dai un pumn, iei doi, iar mai dai unul, adică oricând te poţi aştepta să fii făcut KO, dar să încerci să faci şi tu măcar un KO tehnic.

Nu poţi să îl dobori pe ăla, dar măcar să câştigi la puncte. Asta a fost ideea pe care am propus-o şi când am acceptat să vin la tineret pentru că au durat mai mult negocierile la naţionala de tineret, decât la echipa mare”, a spus Mirel Rădoi, în exclusivitate, pentru TelekomSport. 

Acum, Adi Mutu ar fi principalul favorit să preia banca României. Ultima echipă pe care a pregătit-o ”Briliantul” a fost FC U Craiova 1948, club unde a înregistrat 6 înfrângeri, 3 victorii şi 3 egaluri.

Programul României în Liga Naţiunilor 2022. Primul meci, cu Muntenegru

Tricolorii vor lupta într-o grupă cu Bosnia-Herţegovina, Finlanda şi Muntenegru în Liga Naţiunilor, conform tragerii la sorţi.

UEFA a stabilit programul meciurilor din Grupa 3 a Diviziei B a Ligii Naţiunilor, din care face parte şi România, informează frf.ro.

Conform programului, România va începe competiţia în deplasare, cu Muntenegru, şi va încheia faza grupelor acasă, cu Bosnia.

Iată programul complet, cu orele României:

4 iunie 2022 – Finlanda – Bosnia-Herţegovina (19:00), Muntenegru – ROMÂNIA (21:45)

7 iunie 2022 – Bosnia-Herţegovina – ROMÂNIA (21:45), Finlanda – Muntenegru (21:45)

11 iunie 2022 – Muntenegru – Bosnia-Herţegovina (16:00), ROMÂNIA – Finlanda (21:45)

14 iunie 2022 – Bosnia-Herţegovina – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Muntenegru (21:45)

23 septembrie 2022 – Bosnia-Herţegovina – Muntenegru (21:45), Finlanda – ROMÂNIA (21:45)

26 septembrie 2022 – Muntenegru – Finlanda (21:45), ROMÂNIA – Bosnia-Herţegovina (21:45)

Afla mai multe despre: mirel rădoi-românia-echipa naţională 

viewscnt
Articole similare