Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Declaraţia hotărâtă a lui Craioveanu îl va deranja pe „Rege”

„Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Declaraţia hotărâtă a lui Craioveanu îl va deranja pe „Rege”

Stranieri

Comentarii

Gică Craioveanu a analizat care este punctul slab al lui Ianis Hagi.

Gică Craioveanu a expus punctul slab al lui Ianis Hagi

Fostul mare fotbalist consideră că fiul „Regelui” are multe calităţi, dar din păcate pentru el, îi lipseşte una esenţială în fotbalul de azi: ruperea de ritm.

„(n.r. Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?) Plecarea aia. Ruperea aia de ritm. Pentru că la poartă trage bine, loveşte bine mingea, are viziune în joc, dar n-are frânele şi plecarea aia a lui Gicanu. Nu, ambiţia nu. N-are cum să o aibă.

Acum, că suntem între doi prieteni şi nu ne aude nimeni, spune-mi şi mie, dumneata, cinci jucători cu părinţi bogaţi care au ajuns top, top. Mi-au copiat vorba câţiva. Foame de trofee, performanţă... exact. Sunt realităţi! Vialli, Conte... sunt excepţii foarte mici şi foarte puţine, iar singurul fotbalist mai mare decât taică-su e Maldini. Paolo, mai mare decât taică-său, Cesare”, a declarat Gică Craioveanu la Un Podcast.

  • 2,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

„Avem nevoie de mai mulţi jucători ca Ianis Hagi!” Componentul „Generaţiei de Aur” a dat verdictul | EXCLUSIV

Tibor Selymes, fostul component al „Generaţiei de Aur”, a vorbit la superlativ despre Ianis Hagi.

Fostul fotbalist l-a scos în evidenţă pe fiul „Regelui” şi a precizat că, în ciuda faptului că nu joacă la echipa de club, Ianis Hagi este un exemplu pentru colegii săi de la naţională.

Mai mult decât atât, Tibor Selymes e de părere că mai mulţi fotbalişti de valoarea lui Ianis Hagi ar ajuta enorm naţionala noastră, care suferă la capitolul calitate tehnică.

„Ianis când a venit la echipa naţională chiar dacă n-a jucat la club, a făcut diferenţa. A marcat, a dat pase de gol. Ianis e un jucător care în ultimii 30 de metri face diferenţa.

Cred că naţionala are nevoie de astfel de jucători. Nu poţi să te bazezi doar pe 1-2 fotbalişti. Dacă ăia nu sunt în formă, ce fac ceilalţi? Cred că avem nevoie de mai mulţi jucători cu calitatea asta de a decide un meci”, a declarat Tibor Selymes pentru Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: gica craioveanuianis hagigica hagi 

viewscnt
Articole similare