Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce nu înţelege Gică Popescu după ce a izbucnit scandalul în care a fost implicat Devis Mangia: ”Păi, unde aţi fost până acum?” EXCLUSIV

Ce nu înţelege Gică Popescu după ce a izbucnit scandalul în care a fost implicat Devis Mangia: ”Păi, unde aţi fost până acum?” EXCLUSIV
Comentarii

Gică Popescu a vorbit despre scandalul în care a fost implicat fostul antrenor de la Universitatea Craiova, Devis Mangia.

Selecţioner al Maltei, Devis Mangia, a negat, săptămâna trecută, acuzaţiile de coomportament nepotrivit, după ce consiliul de administraţie al Asociaţiei de Fotbal din Malta l-a suspendat din funcţie.

Mangia a fost suspendat de FA, după ce un jucător l-a denunţat din cauza unei presupuse abateri sexuale. Ulterior, un al doilea jucător al echipei naţionale s-a prezentat, acuzând un comportament similar.

După acest incident, Alexandra, mama lui Răzvan Popa (25 de ani), fostul fundaş al Universităţii Craiova, susţine că fiul său a fost hărţuit sexual de Devis Mangia în primul sezon în care cei doi au lucrat în Bănie, respectiv 2017/2018.

Actualul preşedinte al Universităţii Craiova, Sorin Cârţu, a susţinut că nu a fost informat la acea vreme despre anumite nereguli în activitatea echipei.

Gică Popescu nu a înţeles situaţia de la Craiova. El spune că nimeni nu a vorbit despre această problemă cât timp antrenorul a fost în România. Oficialul de la Farul Constanţa susţine că trebuiau să fie luate măsuri dacă acel lucru era real. 

”Păi, unde aţi fost până acum?”

”Mă întreb de ce nu s-a vorbit de Mangia cât a fost în România? De ce n-a ieşit cineva să spună. Dacă s-au întâmplat cu adevărat, sunt lucruri grave şi trebuie să se sesizeze instituţiile abilitate.

Dacă se întâmplă astfel de chestiuni, jucătorii trebuie să iasă să vorbească pentru că sunt lucruri anormale şi trebuie să aibă personalitate, să vină să le denunţe. Nu poţi aştepta ca după 2 ani când apare un scandal în străinătate legat de un personaj care a trecut prin campionatul nostru să ne trezim să spunem că şi în campionatul nostru s-a întâmplat.

Păi, unde aţi fost pănă acum? Să aibă personalitate când se întâmplă lucrurrile să spună public sau să vorbească la conducerea clubului şi după conducerea clubului să ia măsurile necesare. Dacă s-ar întâmpla o asemenea situaţie, am lua deciziile legale”, a spus Gică Popescu, la OrangeSport.  

Mangia a pregătit-o pe Universitatea Craiova din mai 2017 până în aprilie 2019, reuşind să câştige Cupa României în 2018.

Afla mai multe despre: gică popescu-devis mangia-craiova 

viewscnt
Articole similare