Experiențe împreună.
You are here:

Ce nume va purta Simona Halep în competiţiile din tenis după căsătorie. Decizia care i-a surprins pe apropiaţi. Când pune capăt carierei

Ce nume va purta Simona Halep în competiţiile din tenis după căsătorie. Decizia care i-a surprins pe apropiaţi. Când pune capăt carierei

Simona Halep

Comentarii

Numărul 11 mondial, Simona Halep, a luat decizia finală în privinţa numelui sub care va intra în competiţiile din tenis. În această lună, sportiva s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc.

Sub ce nume ca concura Simona Halep în tenis

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe data de 15 septembrie, după ce în luna iulie au organizat petrecerea de logodnă, aşa cum o cere tradiţia machedonească.

Fosta campioană de la Wimbledon şi Roland Garros continuă, pe teren, sub numele pe care l-a transformat într-un brand. Astfel, ea va folosi şi numele partenerului doar în afara competiţiilor la care ia parte. Tradiţia machedonilor prevede ca soţia să poarte doar numele soţului. "Sunt într-un moment de euforie destul de prelungit, pentru că sunt bucuroasă, sunt fericită de ceea ce se întâmplă în viaţa mea. Sunt sănătoasă. Pot juca tenis. Sunt bine, eu zic că da. Sper că şi din afară să se vadă la fel. Nu sunt schimbări doar emoţionale. E o emoţie frumoasă. Am fost emoţionată atunci când am mers spre domnul primar. După ce s-a încheiat ceremonia, m-am relaxat şi a fost bine. M-am bucurat să-i am alături pe toţi  acei invitaţi foarte apropiaţi mie. A fost o seară de neuitat. M-am bucurat tare mult. Am dansat foarte mult. Încă mă dor tălpile. O să mă recuperez acum câteva zile. A fost o noapte de neuitat. Îi mulţumesc lui Toni că s-a ocupat de tot şi a făcut totul să fie la superlativ.

Nu o să se schimbe nimic la tenis. O să rămână Simona Halep, ca până acum. În viaţa de zi cu zi şi, în general, o să fie Simona Halep Iuruc. 

"(n.r. - despre luna de miere) Da, o să plec câteva zile. Nu o să fie o lună de miere. Câteva zile vreau să mă detaşez şi să mă odihnesc. Să mă detaşez de tot ceea ce se întâmplă, pentru că a fost o emoţie destul de mare şi un stres . Acum m-am relaxat şi vreau să mă şi odihnesc, pentru că urmează turnee foarte importante", a declarat campioana din Constanţa. 

Cât mai durează cariera Simonei Halep în tenis

Simona Halep a avut un an greu, iar jucătoarea are stabilit, deja, planul pentru viitor: "Nu s-a schimbat nimic. Mai vreau să joc încă doi sau trei ani, trei ani, cu puţin noroc. Să vedem cu accidentările cum o să fiu. Îmi doresc să mai ajung în top 10. Nu ştiu dacă se va mai întâmpla. Ce pot de acum încolo este doar un bonus, ceea ce va veni. Îmi place mult tenisul şi pot să joc la nivel înalt", a susţinut fostul lider mondial, care a exclus, momentan, varianta ca familia să se mărească: "Dacă joc tenis, nu are cum".

"Mi-a scris foarte multe şi le mulţumesc pe această cale celor care mi-au scris. E un lucru extraordinar să vezi că lumea te felicită şi pentru viaţa de zi cu zi, nu doar pentru tenis. US Open m-a ajutat tare mult să mi revin cu încrederea, să-mi revin cu plăcerea de a fi pe teren, pentru că în vară a fost un chin să fiu pe teren cu dureri şi tot ce s-a întâmplat. Nu credeam că voi fi aptă să joc atâtea meciuri la US Open, mai ales că nu am putut juca multe meciuri oficiale înainte. Sunt bucuroasă că sunt sănătoasă, că pot face faţă la acel nivel, chiar dacă am stat câteva luni".

Simona Halep, despre Emma Răducanu

"Am o părere extraordinară. O felicit pentru ceea ce a făcut. Merită pentru că a arătat că are un echilibru emoţional deosebit şi un joc de tenis foarte, foarte bun. Ne-am întâlnit la New York. Am vorbit, dar nu foarte mult. Ea era deja în turneu în calificări dar nu am vrut să o deranjez. Bineînţeles, am felicitat-o şi m-am bucurat tare mult pentru ea", a spus Simona Halep despre câştigătoarea de la US Open, Emma Răducanu.  

VIDEO | Gică Hagi şi Simona Halep, momentul serii la petrecerea de cununie civilă. Invitaţii s-au oprit să-i admire

viewscnt
Articole similare