Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce obiectiv a propus Mircea Rednic pentru Dinamo la finalul anului. ”Vrem să obţinem asta!”

Ce obiectiv a propus Mircea Rednic pentru Dinamo la finalul anului. ”Vrem să obţinem asta!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a ajuns pe ultimul loc în clasament, iar Mircea Rednic a propus un nou obiectiv pe final de an.

După ce Academica Clinceni s-a impus cu 2-1 în faţa celor de la FC U Craiova 1948, Dinamo a căzut pe ultimul loc în Liga 1, iar mai mulţi oameni din fotbalul românesc spun că nu are nicio şansă să se salveze şi în acest an de la retrogradare.

Antrenorul câinilor, Mircea Rednic, a recunoscut că nu s-a mai confruntat cu o asemenea situaţie până acum şi a anunţat că echipa are un obiectiv îndrăzneţ pentru ultimele 3 meciuri din acest an. 

Rednic şi-a propus ca Dinamo să obţină cel puţin 5 puncte din partidele cu Chindia, CS Mioveni şi Farul. Acest lucru ar putea părea greu de realizat, deoarece Dinamo nu a mai obţinut o victorie de 15 partide.

 ”Ne-am propus să luăm cel puţin 5 puncte în ultimele 3 meciuri!”

”N-am mai fost în situaţia asta, dar încă nu s-a terminat etapa. Ce aţi fi vrut? Să bată Craiova, să facă 18 puncte? Să o luăm şi aşa, dacă băteau, aveau 9 puncte faţă de noi. Eu zic că nu-i rău, suntem acolo aproape. Acum, CFR e obligată să câştige pentru că FCSB a câştigat.

De aceea spun că meciul de mâine e foarte important. Ne-am propus să luăm cel puţin 5 puncte în ultimele 3 meciuri”, a spus Mircea Rednic, la conferinţa premergătoare meciului cu Chindia. 

Afla mai multe despre: dinamo-mircea rednic-liga 1 

viewscnt
Articole similare