Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce obiectiv are Flavius Stoican după ce a preluat U Craiova 1948! Anunţul conducerii: "Acesta e şi după discutăm la finalul campionatului"

Ce obiectiv are Flavius Stoican după ce a preluat U Craiova 1948! Anunţul conducerii: "Acesta e şi după discutăm la finalul campionatului"

FC U Craiova

Comentarii

Preşedintele de la U Craiova 1948, Marcel Puşcaş, a oferit o reacţie în privinţa schimbării de la nivelul băncii tehnice. Flavius Stoican a fost instalat, oficial, în locul lui Adrian Mutu.

U Craiova 1948 s-a lăudat cu un buget impresionant pentru o nou-promovată şi considera că se află printre primele echipe din Liga 1 la acest capitol. Doar că rezultatele au lăsat de dorit sub comanda lui Adrian Mutu, care a plătit cu postul, după 11 etape. Oltenii au avut mai mulţi înlocuitori pe lista şi au bătut palma cu Flavius Stoican, în cele din urmă. Ultima dată, antrenorul a condus-o pe Viitorul Pandurii Târgu Jiu. 

Ce obiectiv are Flavius Stoican la U Craiova 1948

Adrian Mititelu, fiul său şi preşedintele Marcel Puşcaş consideră că pot prinde play-off-ul Ligii 1 şi au luat exemplul celor de la FC Voluntari, care sunt pe locul al patrulea în Liga 1. 

Flavius Stoican a aflat şi ce trebuie să facă la echipă, pentru a-şi păstra postul: "Timp de 48 de ore, pentru că atât a durat de la demisia lui Mutu până la investirea lui Stoican, 48 de ore. Obiectivul este acumularea cât mai multor puncte, prestarea unui joc pe măsura aşteptărilor spectatorilor şi a conducerii şi discutăm la finalul campionatului. 

Deocamdată este prematur, nu cred că lucrurile sunt atât de grave, nu sunt bune, dar nu sunt atât de grave. Mai sunt 19 etape din acest campionat, este timp suficient. Uitaţi-vă la Voluntari, care în cinci partide a avut cinci victorii şi a sărit pe locurile de play-off. Se poate întâmpla", a declarat Marcel Puşcaş. 

U Craiova 1948 e pe locul 13 în Liga 1, cu nouă puncte, sub aşteptările conducătorilor din Oltenia. Ultima echipă care ocupă un loc de play-off, Farul Constanţa, are 18 puncte. 

Afla mai multe despre: marcel puscasflavius stoicanu craiova 1948fc u craiovaantrenor universitatea craiova 

viewscnt
Articole similare