Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce obiective are Răzvan Lucescu la PAOK! Îi poate scoate din nou pe greci pe străzi: "Vreau să stau bine de tot acolo"

Ce obiective are Răzvan Lucescu la PAOK! Îi poate scoate din nou pe greci pe străzi: "Vreau să stau bine de tot acolo"
Comentarii

Noul antrenor al lui PAOK, Răzvan Lucescu, vrea în grupele Champions League, dar şi să câştige trofeele interne din Grecia.

Răzvan Lucescu vrea s-o ducă pe PAOK în Champions League

Antrenorul român s-a întors la echipa sa de suflet din Grecia, după ce în 2019 a cucerit un titlu istoric, după o pauză de 34 de ani pentru club: "Pot spune că mă oblig, dar, până la urmă, este o altă aventură, însă a contat foarte mult că acolo am petrecut cei mai frumoşi ani din viaţă, doi ani extraordinari şi asta m-a şi făcut să mă întorc. Atmosfera de care am avut parte acolo a fost de echilibru şi căldură. E lume care aşteaptă de la noi ca anul acesta să facem lucruri extraordinare, asta înseamnă să câştigi, pentru că ăsta e scopul nostru, de a fi acolo să câştigăm. Eu mă gândesc atunci când mă duc într-un loc să stau cât mai mult şi să am rezultate. Un antrenor care nu are rezultate, va fi obligat să plece. Dar eu nu mă gândesc la acest lucru, îmi doresc ca aceşti trei ani să fie trei ani de succese şi să fiu fericit şi să stau bine de tot acolo", a declarat Răzvan Lucescu.  

După ce a fost prezentat oficial la PAOK, antrenorul român a recunoscut ce obiective îndrăzneţe are. Vrea să câştige încă un titlu în Grecia şi să joace în grupele Champions League. Momentan, în acest sezon se va mulţumi doar cu Conference League: "Campionatul, dubla din nou, grupele (n.r. - Champions League), ne gândim deocamdată la ceea ce este acum, asta înseamntă Europa Conference League, în Champions League trebuie să trecem întâi prin câştigarea campionatului, deci anul acesta luptăm pentru a câştiga campionatul. Când am plecat de la Rapid, eram câştigător de Cupa României a doua oară consecutiv, sfert de finală în Cupa UEFA şi am plecat la locul 11 din Divizia B, aşa că alegerile pe care le fac nu le fac cu o strategie sau cu o motivaţie clară, ci, pur şi simplu, emoţional", a mai spus Răzvan Lucescu.  

 

Afla mai multe despre: razvan lucescupaokrazvan lucescu paok 

viewscnt
Articole similare