Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce părere are Steven Gerrard despre titularizarea lui Ianis Hagi în derby-ul cu Celtic. Antrenorul englez este încântat de prestaţiile fotbalistului român

Ce părere are Steven Gerrard despre titularizarea lui Ianis Hagi în derby-ul cu Celtic. Antrenorul englez este încântat de prestaţiile fotbalistului român

Fotbal

Comentarii

Ianis Hagi nu va avea locul de titular asigurat pentru meciul cu Celtic.

Ianis Hagi posibil titular în derby-ul cu Celtic

Ianis Hagi este într-o formă foarte bună pentru Rangers. Internaţionalul român a reuşit să marcheze două goluri şi a oferit două pase de gol în ultimele patru partide. Fanii, dar şi jurnaliştii din Scoţia sunt foarte încântaţi de prestaţiile lui Hagi din ultima perioadă.

Cei de la tbrfootball.com au numai cuvinte de laudă despre Ianis Hagi în urma victoriei lui Rangers cu St. Mirren.

"Un moment de strălucire al lui Ianis a adus deschiderea scorului pentru Rangers. A recuperat şi i-a pasat încântător lui Kemar Roofe, care şi-a văzut şutul deviat în plasa de un fundaş advers.", a scris tbrfootball.

Şi cei de la BBC au apreciat jocul făcut de internaţionalul român în partida cu cei de la Mirren.

"Munca lui St. Mirren a fost anulată când Ianis Hagi a profitat de confuzia a doi adversari şi a pasat pentru Roofe, care a trimis mingea pe lângă portarul Jak Alnwick.", au scris cei de la BBC.

După meci, Steven Gerrard s-a arătat încântat de evlouţia foarte bună făcută de Hagi. Cu toate acestea, antrenorul englez a lăsat să se înţeleagă că românul nu are locul de titular asigurat pentru marele derby cu Celtic de pe 2 ianuarie.

"A contribuit la jocul echipei, dar am de luat mari decizii în acest weekend. Jucătorii vor să fie titulari, muncesc pentru asta şi e normal să fie aşa.

O să selectez o echipă care poate câştiga cu Celtic. Nu neapărat cu cine a marcat sau a fost în formă în ultima vreme. Nu va fi una bazată pe sentimente, ci un 11 care ne poate aduce cele trei puncte.", a declarat Steven Gerrard după meci.

Ianis Hagi a marcat patru goluri si a oferit zece pase decisive in acest sezon pentru Glasgow Rangers. Internaţionalul român este evaluat la 4.5 milioane de euro, potrivit celor de la transfermarkt.

Afla mai multe despre: ianis hagi steven gerrard rangers 

viewscnt
Articole similare