Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce păţesc jucătorii lui Gaz Metan când trec printr-o serie negativă: ”Te înjură lumea pe aici, că e oraşul mic. La magazin nu-ţi mai dă suc”

Ce păţesc jucătorii lui Gaz Metan când trec printr-o serie negativă: ”Te înjură lumea pe aici, că e oraşul mic. La magazin nu-ţi mai dă suc”

Gaz Metan Mediaș

Comentarii

Gaz Metan Mediaş a reuşit să câştige duelul cu Dinmo, de luni seara, scor 2-1, graţie golurilor de senzaţie marcate de Ronaldo Deaconu.

Gaz Metan Mediaş a primit vizita lui DInamo vineri seara, în a 12-a etapă a Ligii 1. Trupa lui Ilie Poenaru s-a impus cu 2-1, graţie super-execuţiilor lui Ronaldo Deaconu. Mirko Ivanovski a redus din diferenţă pe final de meic, de la puncctul cu var, însă reuşita sa nu a putut salva un punct pentru ”câini”.

În urma partidei, Răzvan Grădinaru a vorbit despre victoria reuşită.Fotbalistu medieşsean l-a creditat pe Ilie Poenaru că a redat încrederea echipei, explicând că tehnicianul îşi ”terorizează” fotbaliştii să fie mai încrezători, înainte de a devălui cum sunt trataţi jucătorii de localnici când echipa nu performează.

Ce păţesc jucătorii lui Gaz Metan când trec printr-o serie negativă

Important e că am obţinut cele trei puncte, chiar dacă pe final am tremurat. Dinamo e un brand, o echipă bună, chiar dacă acum sunt în probleme . Cu siguranţă va schimba ceva nea' Mircea, pentru că l-am avut antrenor şi ştim cum lucrează.

Cu cât conduci, mai ales la o diferenţă de două goluri, eşti mai relaxat, deşi câteodată relaxarea nu este bună, trebuia să închidem mult mai devreme, să facem 3-0 şi să stăm liniştiţi. Uite că 2-0 e chiar periculos, pe final am tremurat şi sperăm să tremurăm aşa de fiecare data, dar să luăm cele trei puncte.

Mister a venit cu o încredere şi ne terorizează la antrenanemnte, 'bă, sunteţi buni, aveţi încredere în voi', pentru că, la un moment dat, ne pierdem încrderea, chiar dacă luăm bătaie la diferenţă de un gol.

Sau făceam un meci bun şi luam gol în miutuln 90+2, îşi punea pietre in picioare, veneai la antrenament, nu te mai gândeai, ziceai 'hai să facem un egal, să nu mai luăm bataie' ne gândeam. Dar chiar ne tereriozează să avem încredere.

Sper să continuăm tot aşa, să câştigăm şi să vină liniştea, pentru că e greu când pierzi meci după meci, ieşi în oraş, te injură lumea pe aici, că e şi oraşul mic, nici la magazin nu-ţi mai dă un suc dacă vrei”, a declarat Răzvan Grădinaru.

Afla mai multe despre: gaz metan mediaşilie poenarurăzvan grădinarugaz metan dinamo 

viewscnt
Articole similare