Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce pedeapsă riscă Magaye Gueye! Atacantul lui Dinamo a fost prins dopat

Ce pedeapsă riscă Magaye Gueye! Atacantul lui Dinamo a fost prins dopat
Comentarii

Atacantul lui Dinamo Bucureşti, Magaye Gueye (30 de ani), a fost depistat pozitiv la controlul efectuat de ANAD la finalul derby-ului Dinamo - FCSB, din Cupa României. Din informaţiile Telekom Sport, substanţa la care a fost testat pozitiv e cocaina.

Continuă problemele pentru senegalezul din atacul lui Dinamo Bucureşti. Din informaţiile Telekom Sport, Magaye Gueye a fost prins dopat la controlul efectuat la meciul câştigat de "câini", în Cupa României, cu FCSB, scor 1-0. Dinamo Bucureşti, FRF, LPF şi COSR au fost deja înştiinţate de ANAD.

Magaye Gueye riscă 2 ani de suspendare

Magaye Gueye este deja suspendat din toate activităţile sportive. Jucătorul celor de la Dinamo aşteaptă rezultatul de la proba B, care va fi testată într-un alt laborator. În cazul în care testul va fi pozitiv, atacantul va sta pe bară timp de 2 ani, potrivit articolului 72 din Regulamentul Disciplinar al FRF. 

În cazul în care francezul va mai fi prins dopat, acesta va avea o interzicere pe viaţă de la activitatea sportivă profesionistă.

Dinamo îl poate da pe Magaye în judecată

Magaye Gueye ar putea fi dat în judecată de Dinamo, iar clubul va putea cere daune pentru pătarea imaginii clubului.

Cazul atacantului francez poate fi similar cu cel al lui Adrian Mutu, care a fost prins dopat cu cocaină în 2004. Ca drept pedeapsă, cei de la FIFA i-au cerut lui Mutu să plătească 21 de milioane de euro către Chelsea, însă, Adrian nu i-a mai dat niciun ban clubului londonez.

Dinamo nu va avea probleme

Clubul din "Ştefan cel Mare" nu va avea probleme pe plan sportiv, dar fotbalistul este suspendat din activitate, momentan.

Fotbalistul s-a aflat printre jucătorii dinamovişti care au evoluat pe teren contra FCSB-ului şi care au fost selectaţi de ANAD pentru testare. Atacantul a jucat 45 de minute în victoria din "Ştefan cel Mare" şi a evoluat în tot meciul cu Dunărea Călăraşi, din sferturile de finală, scor 3-1 pentru Dinamo. 

Afla mai multe despre: dinamomagaye gueye 

viewscnt
Articole similare