Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce performanţă poate bifa CSM în această seară. Campioana României a aflat cu cine va juca în grupa principală şi va da peste cel mai greu adversar

Ce performanţă poate bifa CSM în această seară. Campioana României a aflat cu cine va juca în grupa principală şi va da peste cel mai greu adversar

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti e sigură de participarea în grupele principale, cu un meci înainte de finalul primei faze a competiţiei. Şi-a aflat deja adversarele pentru că în grupa cu care se împerechează grupa campioanei României, meciurile s-au încheiat.

CSM Bucureşti îşi încheie azi parcursul în prima fază a grupelor Ligii Campionilor. Indiferent de rezultatul de azi, cu Bietigheim, CSM va merge în grupele principale cu şase puncte, graţie celor patru obţinute cu Ferencvaros şi celor două câştigate cu Kristiansand. Punctele care se obţin cu echipa eliminată din competiţie nu se iau în calcul.

Totuşi, partida de azi are o miză pentru palmaresul lui CSM. Dacă se impun în faţa lui Bieitgheim, jucătoarele lui Djukic vor încheia pe primul loc în grupă. 

CSM îşi cunoaşte deja adversarele din grupele principale, care se vor desfăşura la anul. Deţinătoarea trofeului, Gyor va fi cel mai greu adverdsar. Krim şi Thuringer completează lista adversarelor. Gyor merge cu maximum de puncte în grupele principale, opt. 

CSM va juca ultimul meci după antrenamentul cu public din campionat, 36-18 cu Bistriţa, în Liga Naţională. A fost o partidă în care Dragan Djukic a folosit mai mult rezerve, ceea ce este aşteptat şi la partida de acasă, din Liga Campionilor. 

Afla mai multe despre: csmliga campionilorgyorbietigheim 

viewscnt
Articole similare