Experiențe împreună.
You are here:

Ce performanţă! Raluca Strămăturaru aduce României cel mai bun rezultat din ultimii 24 de ani la JO de iarnă!

Ce performanţă! Raluca Strămăturaru aduce României cel mai bun rezultat din ultimii 24 de ani la JO de iarnă!galerie foto

Sporturi

Raluca Strămăturaru, în vârstă de 32 de ani, a obţinut, marţi, cel mai bun rezultat al delegaţiei României la actuala ediţie a JO de la Pyeongchang, locul 7, în proba de sanie, unul dintre cele mai bune din istoria participărilor sportivilor tricolori la olimpiadele de iarnă.

Clasată pe locul 10 după primele două manşe care au avut loc luni, sportiva română a reuşit să mai urce un loc, în manşa a treia, iar în finală a reuşit un timp de 46,681 de secunde, la 233 de miimi de secundă de câştigătoarea manşei, germana Dajana Eitberger (46.448). Cu timpul total de 3:06.288, românca a fost a şaptea la general.

Ioan Apostol şi Liviu Cepoi terminau finala în proba de dublu sanie pe locul 6 la Jocurile Olimpice din 1994.

Natalie Geisenberger (3:05.232) a câştigat medalia de aur, argintul i-a revenit unei alte germane, Dajana Eitberger (3:05.599)  iar cea de bronz sportivei canadiene Alex Gough (3:05.644).

România nu a mai obţinut o clasare mai bună de la JO din 1994, de la Lillehammer, când, tot în proba de sanie, la dublu, Ioan Apostol şi Liviu Cepoi, terminau pe locul 6.

 

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta