Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce planuri are Real Madrid cu perlele sale. Unde pot ajunge Takefusa Kubo şi Reinier

Ce planuri are Real Madrid cu perlele sale. Unde pot ajunge Takefusa Kubo şi Reinier

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid vrea ca două dintre perlele sale, Takefusa Kubo şi Reinier să facă un salt de calitate.

Conform cotidianului MARCA, Takefusa Kubo ar putea juca în sezonul viitor la Real Sociedad, de-acolo de unde Real Madrid vrea să-l readucă înainte de termen pe Martin Odegaard. Norvegianul are încă un an de contract cu gruparea bască, iar madrilenii vor să-i convingă pe cei de la Sociedad să renunţe la serviciile mijlocaşului, oferindu-i la schimb pe Oscar Hernandez şi Takefusa Kubo.

Real Madrid ştie ce face. Real Sociedad ar putea juca în stagiunea viitoare în cupele europene, astfel că echipa lui Alguacil le-ar asigura celor doi fotbalişti un climat favorabil unui salt de calitate.

În privinţa brazilianului Reinier, Real Madrid are opţiunea Bayer Leverkusen. Germanii sunt foarte interesaţi de transferul fotbalistului adus în iarnă de Real Madrid, iar oficialilor madrileni le convine varianta ca tânăra lor speranţă să evolueze la un nivel înalt precum campionatul german, eventual şi în Bundesliga.

Takefusa Kubo a jucat 27 de meciuri în actuala stagiune pentru Real Mallorca, a marcat trei goluri şi a oferit trei pase decisive. Brazilianul Reinier nu a jucat încă pentru prima echipă a clubului, dar a apucat să debuteze la Real Madrid Castilla. Are deja două goluri şi o pasă decisivă în primele trei partide. 

Afla mai multe despre: takefusa kuboreinier 

viewscnt
Articole similare