Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce planuri are Simona Halep după succesul de la Wimbledon! Campioana noastră revine în ţară luni, când va prezenta şi trofeul

Ce planuri are Simona Halep după succesul de la Wimbledon! Campioana noastră revine în ţară luni, când va prezenta şi trofeul

Simona Halep

Comentarii

După performanţa istorică reuşită pe iarba de la Wimbledon, Simona Halep va reveni în ţară luni după-amiază, la ora 17:00 şi va fi primită la Salonul Oficial al Aeroportului ”Henri Coandă”. Pentru Simona urmează o pauză de aproximativ trei săptămâni, înainte de startul turneelor din America.

Simona Halep a câştigat sâmbătă al doilea turneu de Grand Slam din carieră, la distanţă de un an, o lună şi patru zile de la performanţa reuşită pe zgura de la Roland Garros. La fel ca şi anul trecut, campioana noastră va fi aşteptată la Salonul Oficial al Aeroportului ”Henri Conadă” de oficialii Federaţiei Române de Tenis, oficiali din cadrul COSR, dar şi de jurnalişti şi fani. Chiar în ziua în care va reveni în ţară, Halep va urca trei locuri în clasamentul WTA şi va ocupa poziţia a patra, la 672 de puncte în spatele actualului lider, Ashleigh Barty. 

Simona îşi va lua o pauză de aproape trei săptămâni, urmând ca în perioada 5-11 august să participe la Rogers Cup, competiţie pe care a câştigat-o anul trecut. Misiunea de a reveni pe primul loc mondial va fi una destul de dificilă pentru sportiva noastră, care are de apărat 900 de puncte la turneul din Canada. 

După Rogers Cup, Halep va participa la Cincinnati, unde în 2018 a jucat finala şi trebuie să apere 585 de puncte. 

În perioada 26 august - 8 septembrie, va avea loc ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, unde Halep a fost  eliminată chiar din primul tur în 2018. 

Afla mai multe despre: simona halepwimbledontorontocincinnatius open 

viewscnt
Articole similare