Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce poţi să mai zici după ce City tocmai te-a bătut cu 8-0? Quique Sanchez Flores: "Atunci mi-am dat seama că e imposibil"

Ce poţi să mai zici după ce City tocmai te-a bătut cu 8-0? Quique Sanchez Flores: "Atunci mi-am dat seama că e imposibil"

Premier League

Comentarii

Managerul spaniol al lui Watford a suferit pe Ettihad Stadium cea mai grea înfrângere a carierei

"În primul rând, aş vrea să le cer scuze fanilor, pentru că ei au venit la stadion ca să vadă un meci bun al echipei şi au văzut unul extrem de slab. După 30 de secunde de la startul meciului, ne-am dat seama că ne va fi greu, apoi, după 10 minute a devenit foarte, foarte greu şi după 15 minute ne-am dat seama că este imposibil. Dacă vom face asemenea greşeli şi în alte meciuri, vom avea de suferit la fel de mult", a declarat Quique Sanchez Flores la finalul partidei pe care Manchester City a câştigat-o cu 8-0 în faţa lui Watford.

Managerul de 54 de ani a suferit cea mai grea înfrângere la a doua sa partidă de la revenirea la Watford. Sanchez Flores l-a înlocuit la finalul lunii august pe compatriotul său Javi Gracia. În primul meci, echipa sa a reuşit să facă 2-2 cu Arsenal, revenind pe tabelă după ce "tunarii" au condus cu 2-0.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

Afla mai multe despre: quique sanchez flores 

viewscnt
Articole similare