Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce problemă ar avea Gerrard la Rangers în sezonul viitor! Ianis Hagi a fost dat exemplu! ”Toată lumea luptă să prindă echipa!”

Ce problemă ar avea Gerrard la Rangers în sezonul viitor! Ianis Hagi a fost dat exemplu! ”Toată lumea luptă să prindă echipa!”

Stranieri

Comentarii

Rangers va avea un lot bogat pentru sezonul următor, iar Gerrard va trebui să mulţumească toţi jucătorii.

Scoţienii au mulţi fotbalişti în linia mediană, acolo unde evoluează şi fostul jucător de la Viitorul. În urmă cu aproape o săptămână, Rangers a oficializat transferul mijlocaşului John Lundstram de la Sheffield United, iar Ianis va avea concurenţă serioasă la campioana Scoţiei.

În acest moment, Gerrard are la dispoziţie 8 fotbalişti pe care ar putea să îi folosească la mijlocul terenului. Chiar dacă fanii cred că unul dintre mijlocaşi va părăsi echipa, Noel Whelan, fost fotbalist cu peste 200 de meciuri în Premier League, are altă părare şi l-a dat exemplu pe Ianis Hagi.

”A făcut-o cu Hagi, a ieşit şi de fiecare dată când revenea reuşea un gol sau un assist!”

”Singurul lucru pe care Gerrard l-a făcut în sezonul trecut a fost să-i păstreze pe toţi fericiţi. Are acea abilitate de a lucra cu omul, de fiecare dată când cineva ieşea din echipă, se întorcea în formă.

A făcut-o cu Hagi, a ieşit şi de fiecare dată când revenea reuşea un gol sau un assist. Toată lumea luptă să prindă primul ’11’. Să nu uităm că Rangers seste în Liga Campionilor anul acesta, sezonul va fi foarte solicitant.

Să ai o echipă cu un lot atât de numeros sperie viaţa din adversari. Uităţi-vă la Man City şi Chelsea. Vor să fie o echipe de succes şi, atunci când au succes, toată lumea este fericită. Pentru asta te străduieşti ca echipă de top, acea competiţie, forţă şi profunzime”, a declarat Noel Whelan, potrivit Football Insider.

Mijlocaşul român a avut un sezon fantastic în Scoţia, unde a câştigat titlul cu Rangers, la 20 de puncte distanţă de rivala istorică Celtic. De asemenea, el a fost desemnat cel mai bun pasator din campionatul scoţian, cu 12 assist-uri. Cariera lui Ianis Hagi s-a schimbat de când a ajuns în insulă. Hagi JR. a ajuns prima dată în Scoţia sub formă de împrumut, dar evoluţiile sale i-au determinat pe cei de la Rangers să achite clubului Genk 6 milioane de euro în schimbul său.

Afla mai multe despre: ianis hagi-rangers-scoţia 

viewscnt
Articole similare