Experiențe împreună.
You are here:

Ce program au de parcurs "tricolorii" zilele următoare, după ce disputa cu Norvegia s-a anulat. "Reperele rămâne aceleaşi"

Ce program au de parcurs "tricolorii" zilele următoare, după ce disputa cu Norvegia s-a anulat. "Reperele rămâne aceleaşi"

Echipa națională

Comentarii

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, duminică dimineaţă, programul tricolorilor, după ce meciul cu Norvegia, care ar fi trebuit să se dispute astăzi, a fost anulat.

Meciul România – Norvegia era programat astăzi, la ora 21.45, pe Arena Naţională, dar nu se va mai disputa, după ce oaspeţii nu au putut face deplasarea la Bucureşti, acest lucru fiindu-le interzis de autorităţi, ca urmare a unui caz de coronavirus în lotul norvegienilor.

Mirel Rădoi şi staff-ul tehnic al naţionalei au adaptat programul tricolorilor de azi, celelalte repere, începând de mâine (ziua plecării în Irlanda de Nord, decolare la 17:30) rămânând aceleaşi. Pe scurt: Testare COVID impusă de UEFA pentru meciul cu Irlanda de Nord, plimbare în interiorul bazei sportive Mogoşoaia, pregătire pentru antrenament, şedinţă, antrenament, refacere, tratament medical”, se arată pe site-ul FRF.

viewscnt
Articole similare
Secretul exploziei lui Mihaila la Parma. E irezistibil pe teren si "invizibil" in viata...