Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce promisiune făcuse Neymar şefilor Barcelonei înainte să semneze prelungirea contractului cu PSG

Ce promisiune făcuse Neymar şefilor Barcelonei înainte să semneze prelungirea contractului cu PSG

FC Barcelona

Comentarii

Neymar (29 de ani) şi-a prelungit contractul cu PSG şi va juca în capitala Franţei până în 2025, în ciuda speculaţiilor că va reveni la Barcelona în vară. Presa spaniolă a scos la iveală o promisiune pe care brazilianul o făcuse şefilor de pe Camp Nou înainte de a-şi pune semnătura pe noua înţelere cu trupa de pe Parc des Princes.

Ce promisiune făcuse Neymar Barcelonei înainte să semneze prelungirea contractului cu PSG

În ultimele luni şi mai ales după eliminarea PSG-ului din Liga Campionilor, zvonurile cu privire la revenirea lui Neymar la Barcelona s-au înteţit. S-a vorbit foarte mult pe marginea acestui subiect şi părea că începe o nouă "telenovelă" legată de întoarcerea sa pe Camp Nou pentru a juca din nou cu Messi, dar toate zvonurile s-au terminat în momentul în care PSG a anunţat oficial prelungirea contractului brazilianului.

Cu toate acestea, Mundo Deportivo scrie că brazilianul făcuse o promisiune şefilor Barcelonei înainte de a-şi pune semnătura pe contractul cu PSG. Sursa citată scrie că fotbalistul ar fi dat asigurări că  îşi doreşte foarte tare să se întoarcă la formaţia antrenată de Ronald Koeman. Mai mult, un oficial al catalanilor a călătorit la Paris, luna trecută, şi a petrecut o zi întreagă alături de starul brazilian.

Când s-a aflat de faptul că Neymar şi-a pus deja semnătura pe un nou contract cu PSG, oficialii Barcelonei s-au supărat şi, practic, şansele ca acestă să mai revină în Catalonia sunt nule.

PSG a anunţat oficial, sâmbătă, prelungirea contractului lui Neymar până în vara lui 2025.

Afla mai multe despre: neymarpromisiunebarcelonapsgcontract 

viewscnt
Articole similare