Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce răspuns a primit Bălgrădean după ce a fost scos din poartă! "E prea mult spus ce s-a spus". Bilaşco, despre momentul decisiv din FCSB - CFR Cluj 3-0

Ce răspuns a primit Bălgrădean după ce a fost scos din poartă! "E prea mult spus ce s-a spus". Bilaşco, despre momentul decisiv din FCSB - CFR Cluj 3-0

CFR Cluj

Comentarii

Oficialul lui CFR Cluj, Marius Bilaşco, a oferit primele explicaţii, după ce echipa lui Edi Iordănescu, suspendat pentru acest meci, a fost învinsă cu 3-0 de FCSB. De asemenea, Bilaşco a vorbit despre Giedrius Arlauskis şi Cristian Bălgrădean.

VIDEO | FCSB - CFR Cluj 3-0. Ce explicaţii a avut Marius Bilaşco

CFR Cluj a cedat în a doua repriză a meciului de pe Arena Naţională, după ce Giedrius Arlauskis a fost eliminat pe finalul primei reprize. Reuşita de 1-0 a lui Darius Olaru ar fi făcut diferenţa în privinţa soartei meciului, consideră oficialul lui CFR Cluj. 

"La scorul ăsta nu poţi spune multe. Am suferit, trebuie să facem o analiză şi vom vedea o reacţie din partea băieţilor. Condiţiile pentru noi, la această partidă, au fost puţin diferite. Distribuţia a fost diferită, am avut dificultăţi în a pregăti partida. Faptul că am primit gol după pauză... Cred că acolo a fost un moment psihologic. Puteam să depăşim momentul cu eliminarea lui Arlauskis, dacă reuşeam să gestionăm mai bine începutul reprizei secunde. Acolo cred că a fost momentul decisiv. 

Cred că e prea mult spus despre Arlauskis... E un moment din joc interpretat în aşa fel, există circumstanţe de cartonaş roşu. Nu am avut reacţie, dar era important să fim mai capacitaţi după pauză. Arlauskis e un jucător care a fost mereu supus presiunii. Presiune e la fiecare meci", a declarat Marius Bilaşco. 

Bilaşco, despre Cristian Bălgrădean

Cristian Bălgrădean a fost scos subit din primul 11 al lui CFR Cluj, iar în locul său a fost preferat Giedrius Arlauskis. Oficialul lui CFR Cluj a dat primele explicaţii venite dinspre club, despre schimbarea făcută de Edi Iordănescu în echipa de start a campioanei României. 

"Nu ştiu, nu înţeleg. E prea mult spus ce s-a spus. Trebuie să fim atenţi la ce se întâmplă în continuare. Cum suntem echilibraţi pe toate posturile, aşa s-a considerat şi pe postul de portar. Concurenţa e benefică. E greu, un antrenor îşi doreşte concurenţă, ca să-i aleagă pe cei mai în formă jucători. Orice antrenor se bucură pentru jucătorii valoroşi", a mai spus Bilaşco.  

Afla mai multe despre: cristian balgradeangiedrius arlauskisfcsb cfr clujmarius bilasco 

viewscnt
Articole similare