Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce răspuns a primit FCSB de la Steaua la cererea de a juca pe noul stadion. Reacţia lui Mihai Stoica şi când speră să joace primul meci pe noua arenă

Ce răspuns a primit FCSB de la Steaua la cererea de a juca pe noul stadion. Reacţia lui Mihai Stoica şi când speră să joace primul meci pe noua arenă

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica a dezvăluit ce răspuns a primit FCSB la solicitatea trimisă către CSA Steaua, pentru ca echipa lui Gigi Becali să-şi poată juca meciurile pe noul stadion din Ghencea.

Cei cu de la FCSB îşi doresc cu ardoare să revină în Ghencea, după ce aici s-a construit noul stadion Steaua. Momentan, situaţia a fost blocată de disputele juridice care există între cele două cluburi.

Mihai Stoica a dezvăluit ce răspuns a primit FCSB la solicitatea pe care a făcut-o să joace pe noul stadion Steaua.

Ce răspuns a primit FCSB la solicitarea de a jucat pe noul stadion Steaua. Mihai Stoica: ”Vom face o nouă solicitare”

Acum câteva săptămâni, FCSB a trimis o adresă la CSA Steaua prin care solicită să i se permită să închirieze noua arenă din Ghencea.

Mihai Stoica spune că răspunsul primit de FCSB nu a fost unul clar şi că cei de la CSA Steaua - care administrează stadionul - au promis că vor analiza programul echipelor clubului.

Managerul sportiv al FCSB-ului spune că este nemulţumit de răspuns şi că va trimite o nouă solicitare, în care cere ca stadionul Steaua să fie disponibil pentru închiriere la meciul cu Academica Clinceni, care va avea loc în week-end-ul 25-26 septembrie.

Mihai Stoica spune că Steaua ar trebui să ofere un răspuns pozitiv, deoarece echipa lui Daniel Opriţa joacă în acele zile în deplasare, la Braşov, astfel că stadionul nu este ocupat.

Oficialul FCSB-ului ameninţă inclusiv cu plângeri penale dacă răspunsul va fi negativ, fără să existe şi argumente puternice pentru el.

”Noi am făcut o adresă şi am primit un răspuns foarte alambicat cum că există o comisie care va verifica dacă există date disponibile şi că prioritate au echipele CSA, echipele de fotbal şi de rugby.

Chiar aseară am vorbit cu Valeriu Argăseală şi l-am rugat să trimită o nouă adresă, în care să specificăm foarte clar că discutăm punctual, foarte clar, despre meciul nostru cu Clinceni, care se va desfăşura în week-end-ul 25-26 septembrie, week-end în care echipa Clubului Sportiv al Armatei joacă la Braşov.

Deci n-ar fi o problemă din punctul ăsta de vedere, stadionul ar fi disponibil. Luni vom trimite această adresă, iar eu aştept cu interes răspunsul celor de la Clubul Sportiv al Armatei

Lăsând la o parte orice discuţie, un stadion în care s-au investit sume considerabile din bugetul statului trebuie cumva să producă bani. Iar dacă se oferă posibilitatea asta, cred că ar trebui să se desfăşoare jocurilor altor echipe în afara celor de la Clubul Sportiv al Armatei, care sunt tot beneficiare de sume consistente de la bugetul de stat.

Dacă România U21 poate să joace acolo şi noi nu putem să facem asta, probabil că vom face plângeri penale. Noi nu vrem să facem asta, dar cineva trebuie să răspundă dacă se refuză fără motiv încasarea unei sume de ordinul a zecilor de mii de lei”,
a declarat Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoica 

viewscnt
Articole similare