Experiențe împreună.
You are here:

Ce răsturnare de situaţie. Dinamo, aproape de a pierde cel mai tare transfer făcut! Ce s-a întâmplat cu "magicianul" lui Cosmin Contra: informaţii în premieră

Ce răsturnare de situaţie. Dinamo, aproape de a pierde cel mai tare transfer făcut! Ce s-a întâmplat cu "magicianul" lui Cosmin Contra: informaţii în premieră

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a avut o campanie de transferuri spectaculoasă, dar rezultate au întârziat să apară. Noua conducere din "Ştefan cel Mare" s-a folosit de relaţiile pe care le are pentru a aduce fotbalişti, iar cele mai dificile tratative au fost cu Aleix Garcia (23 de ani). Acesta a fost pe punctul de a nu mai veni la Dinamo, conform unor informaţii apărute în premieră şi furnizate de mijlocaş.

Tomas Mejias, Rene Hinojo, Abdoulaye Ba, Isma Lopez, Andrei Radu, Alex Gonzalez, Janusz Gol, Paul Anton, Vlad Achim, Borja Valle, Juan Camara, Adam Nemec şi Magaye Gueye sunt nou-veniţii de la Dinamo, dar cel mai important transfer a fost cel al lui Aleix Garcia, care a fost legitimat la Manchester City. 

Liga 1, împânzită de fotbalişti iberici. Cum arată 11-le ideal al jucătorilor spanioli din campionatul intern

Aleix Garcia: "Au fost negocieri şi cu un club din Spania, dar au ales alt jucător. Aşteptam şi după alte opţiuni"

După 52 de meciuri în la Liga 1 şi patru partide pentru Manchester City în Premier League, Aleix Garcia a venit în Liga 1, dar mutarea a fost la un pas de a pica. Într-un interviu acordat publicaţiei Diaridetarragona, fotbalistul a susţinut că Dinamo nu a fost prima opţiune. 

Aleix Garcia a fost interesat de la revenire la un club din Spania, dar echipa respectivă a ales un alt fotbalist. De asemenea, noul "câine" a aşteptat până în ultimele clipe ale perioadei de transferuri după alte opţiuni, în timp ce oferta de la Dinamo a fost în "stand-by". 

Directorul sportiv al lui Dinamo, Rufo Collado, a recunoscut că transferul lui Aleix Garcia la Dinamo s-a făcut cu o jumătate de oră înainte de închiderea perioadei de transferuri. 

"Aşa e. Au fost multe opţiuni pentru mine. Am vrut să aleg cea mai bună variantă, din punct de vedere financiar şi fotbalistic. Au fost negocieri şi cu un club din Spania, dar au ales alt jucător. Nu am mai putut face nimic. A venit şi oferta de la Dinamo, care, practic, e un club spaniol şi mi-a plăcut"

Am aşteptat până în ultimul moment, pentru că aşteptam şi alte opţiuni. Totuşi, din moment ce am aflat despre filosofia spaniolă de la Dinamo, mi-a plăcut ideea. Adevărul e că au insistat şi sunt fericit pentru încrederea acordată. Acum e timpul să joc în România. În anul următor nu ştiu unde voi fi", a spus Aleix Garcia pentru publicaţia iberică. 

Aleix Garcia, primul interviu de la venirea în România! De ce a ales Dinamo, ce temere are şi aspectul de care nu s-a ferit: "Nu cunoşteam pe nimeni"

Aleix Garcia, după transferul la Dinamo: "La finalul sezonului sunt liber"

Fostul fotbalist al lui Manchester City a semnat doar până la finalul sezonului cu Dinamo şi rămânerea la echipa din "Ştefan cel Mare" depinde de ce se va întâmpla în actuala stagiune:

"Am semnat pe un sezon cu Dinamo. La finalul sezonului voi fi liber şi cine ştie dacă voi semna şi pe alte sezoane?! Poate totul va decurge bine. Am 23 de ani, sunt tânăr, mai am un lung drum de parcurs. Sunt jucători care "explodează" mai devreme şi alţii care o fac mai târziu. Sunt motivat să fac lucruri măreţe în fotbal şi voi lupta pentru asta", a mai spus actualul fotbalist al lui Dinamo pentru sursa citată. 

"Aici, Contra e la fel cum e Guardiola". Ce răspuns a dat Aleix Garcia când a fost întrebat despre revenirea la Manchester City

La Dinamo, instabilitatea îşi spune cuvântul. Echipa antrenată de Cosmin Contra se află pe locul 14, cu cinci puncte, după opt partide. De la venirea sa la Dinamo, Aleix Garcia a jucat în două partide şi încă se află în perioada de acomodare. 

viewscnt
Articole similare
Ca-n filmele cu mafioti. Transferul lui Maradona la Barcelona a fost facut cu pistolul pe masa