Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce regret are Mourinho în carieră: ”Am făcut o greşeală”. Ce prevede: ”Voi accepta"

Ce regret are Mourinho în carieră: ”Am făcut o greşeală”. Ce prevede: ”Voi accepta"
Comentarii

Jose Mourinho (61 de ani) a dezvăluit că regretă faptul că a refuzat oferta venită dinspre naţionala de fotbal a Portugaliei.

Jose Mourinho regretă că a refuzat naţionala Portugaliei

Jose Mourinho a rămas fără echipă de la începutul anului, după ce a fost demis de la AS Roma. Într-un interviu acordat canalului coreean de YouTube al EA Sports, antrenorul portughez şi-a exprimat regretul că a refuzat naţionala Portugaliei, relatează RMC Sport.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

"Am avut deja două oportunităţi de a antrena Portugalia. Dar nu a fost momentul potrivit pentru mine. Ultima dată, am fost emoţionat că nu am acceptat, pentru că am decis să rămân la Roma. Cred că am făcut o greşeală", a declarat antrenorul în vârstă de 61 de ani.

Ce va face dacă va mai primi o şansă

Cu toate acestea, Jose Mourinho nu şi-a pierdut speranţa de a antrena într-o zi echipa naţională: "Cred că într-o zi va veni a treia oportunitate, iar când se va întâmpla, voi accepta".

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Chiar dacă Mourinho a recunoscut că regretă decizia de a rămâne la Roma în loc să semneze pentru naţionala ţării sale, el are totuşi amintiri plăcute. "Cea mai dificilă performanţă? Cele două finale europene cu Roma", a explicat Jose Mourinho.

Afla mai multe despre: jose mourinhoportugaliaas roma 

viewscnt
Articole similare