Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce revenire! Ante Puljic, prestaţie excelentă pentru Dinamo: ”Fiecare jucător trebuie să ofere mai mult începând cu mine”

Ce revenire! Ante Puljic, prestaţie excelentă pentru Dinamo: ”Fiecare jucător trebuie să ofere mai mult începând cu mine”

Dinamo București

Comentarii

La trei minute după ce Balaur a egalat pentru oaspeţi, Ante Puljic a marcat golul care a adus victoria lui Dinamo Bucureşti.

A fost primul gol al lui Puljic de la revenirea în Ştefan cel Mare: ”Slavă Domnului fiindcă am înscris al doilea gol, pentru că sunt foarte importanet aceste 3 puncte pentru noi. Dar am primit gol fiindcă am fost surprinşi de acea minge şi am primit acel gol. Dar, cum am spus, slavă Domnului că am înscris şi luăm cvele trei puncte. Sunt trei puncte foarte importante pentru noi, dar trebuie să fim oneşti şi să recunboaştem că azi nu am făcut un meci bun. Am avut şi puţin noroc, dar câteodată trebuie să profiţi şi de şansă. Fiindcă în alte meciuri poate vom juca mai bine şi mai ales că urmează meciul cu Steaua şi vom da totul în acel meci” a mărturisit Ante Puljic.

Pentru Dinamo urmează meciuri din ce în ce mai dificile, inclusiv marele derby cu FCSB: ”Am revenit, am avut nevoi de ceva timp şi cu siguranţă că pentru mine fiecare meci este foarte important pentru a la un nivel fizic bun. Cu siguranţă, cu fiecare meci mă simt mai bine. Trebuie să dăm mai mult. Fiecare jucător trebuie să ofere mai mult şi, începând cu mine, trebuie să dăm mai mult. La fiecare meci trebuie să tragem tare pentru a câştiga, pentru a juca mai bine, pentru a ne face victoria mai facilă. Ştiu că toţi se aşteptau azi să batem Voluntari fiindcă sunt ultimii în clasament, că vom avea un meci uşor, dar nimic nu este uşor. Trebuie să meriţi fiecare punct aşa că vom vedea ce se va întâmpla la următorul meci” a mai adăugat Puljic.

Poate ajunge Dinamo în playoff în acest sezon? ”Aceştia sunt jucătorii, aceasta echipa aşa că trebuie să credem. Trebuie să fim încrezători că vom ajunge în play-off fiindcă aceasta este ţinta noastră. Sincer încă unii jucători vin după accidentări, unii abia au ajuns la echipă, aşa că e greu fiindcă trebuie să începem să jucăm bine fiecare meci aşa cum aşteaptă toată lumea. Dar e nevoie de timp pentru ca echipa să fie puternică în toate privinţele” a încheiat fotbalistul pe care fanii lui Dinamo l-au dorit atât de mult înapoi la echipă.

În vârstă de 31 de ani, Ante Puljic a revenit la Dinamo după experienţele Tom Tomsk şi Al Faisaly. În primul sezon la Dinamo, fundaşul bosniac a marcat un singur gol în 21 de meciuri. 

Afla mai multe despre: ante puljicdinamo 

viewscnt
Articole similare