Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce revenire ar fi! Dani Alves vrea să se întoarcă la Barcelona şi l-a sunat pe Laporta

Ce revenire ar fi! Dani Alves vrea să se întoarcă la Barcelona şi l-a sunat pe Laporta

FC Barcelona

Comentarii

La 38 de ani, Dani Alves vrea să revină în Europa şi nu oriunde, ci la Barcelona, club de unde a plecat în 2016. Brazilianul l-a sunat pe Joan Laporta, preşedintele catalanilor, dar clubul are dubii dacâ să-l transfere sau nu. Alves e liber de contract şi nu vrea să agaţe ghetele în cui.

Ce revenire ar fi! Dani Alves vrea să se întoarcă la Barcelona şi l-a sunat pe Laporta

Unul dintre jucătorii care a scris istorie la Barcelona în ultimii 15 ani, Dani Alves îşi doreşte să se întoarcă la clubul pe care-l iubeşte. Potrivit jurnalistului Oriol Domenech, brazilianul se află în oraş şi l-a contactat pe Joan Laporta, preşedintele clubului, transmiţându-i dorinţa sa de a juca din nou în culorile blaugrana.

Sursa citată scrie că Dani Alves i-a transmis lui Laporta că nu-l interesează banii, având în vedere situaţia financiară grea prin care trece clubul. Brazilianul vrea să revină la clubul pe care-l iubeşte, deşi are 38 de ani. Alves e liber de contract după ce s-a despărţit de Sao Paulo.

Totuşi, Joan Laporta şi conducătorii Barcelonei au dubii dacă să-l transfere pe Dani Alves, având în vedere că echipa se află într-un proces clar de intinerire. Dani Alves ar aduce un plus de experienţă, dar ar fi şi un om important în vestiar, fiind unul dintre lideri. Barcelona n-are dublură pentru postul de fundaş dreapta, Dest fiind singura variantă, iar Sergi Roberto şi Minguez, cei care au mai fost folosiţi în banda dreaptă, au alte posturi de bază.

Dani Alves a jucat la FC Barcelona din 2008 până în 2016 şi a strâns 391 de meciuri, 21 de goluri şi 101 pase de gol, iar la capitolul trofee a câştigat 25 de trofee, printre care trei Ligi ale Campionilor, şase titluri de campion, trei Mondiale ale Cluburilor şi trei Supercupe ale Europei.

Afla mai multe despre: dani alvesfc barcelonatransferjoan laporta 

viewscnt
Articole similare