Experiențe împreună.
You are here:

Ce s-a aflat despre femeia care l-a dat de gol pe fotbalistul parior de la Gloria Buzău! S-a răzbunat pentru ce a făcut Marius Ioniţă

Ce s-a aflat despre femeia care l-a dat de gol pe fotbalistul parior de la Gloria Buzău! S-a răzbunat pentru ce a făcut Marius Ioniţăgalerie foto

Liga 2

Comentarii

Fotbalul românesc a fost atins de un nou scandal. De această dată, s-a descoperit că un fotbalist de la Gloria Buzău, Marius Ioniţă, paria inclusiv la meciurile echipei la care este legitimat. Jucătorul a fost dat de gol de fosta iubită, Ioana Golea.

Fotbalistul Marius Ioniţă este un împătimit al pariurilor. Acesta a fost suspendat de Gloria Buzău. Jucătorul a pariat inclusiv pe meciurile echipei sale. Totul a fost dezvăluit de iubita sa, Ioana Golea, care a adus dovezi. 

În spatele informaţiilor dezvăluite stă o răzbunare a femeii, susţine Playsport.ro. Marius Ioniţă o înşela, deşi aveau o relaţie serioasă şi planuri de viitor. Ioana Golea este arbitru în Liga 2 şi una dintre cele mai frumoase prezenţe feminine din fotbalul românesc. 

GALERIE FOTO cu Ioana Golea şi Marius Ioniţă

După ce a iscat un scandal la echipa de fotbal din Buzău, informaţii din trecutul Ioanei Golea au ieşit la iveală. Femeia a făcut, pentru o scurtă perioadă, videochat, pentru a-şi întreţine copilul. Într-un interviu acordat sursei citate, arbitra şi-a asumat faptele din trecut şi a vorbit despre ce i s-a întâmplat în relaţia cu Marius Ioniţă:

"Pe 27 decembrie m-am dus la Breaza să îi spun că sunt însărcinată. Numai că, ce să vezi, el era în casă cu o altă femeie, o voleibalistă din Galaţi. Nu ştiu ce voi face pe viitor, dacă îl voi păstra sau nu  (N.R: incepe să plângă). Este foarte greu să creşti un suflet de una singură. Eu mai am un copil pe care îl cresc fără ajutor, nu este deloc uşor. Am să mă hotărăsc până la sfârşitul acestei luni. Am sufletul sfâşiat, mă chinuie ideea de a face un avort, dar pe de altă partă îmi este cumplit de greu să mai cresc un copil de una singură. Este o decizie care mă macină şi nu mă mai lasă să dorm noaptea.

Da, s-a întâmplat în 2018 (n.r. - activitatea de la videochat), pentru o perioadă de două luni. Aş vrea să specific faptul că atunci când m-am apucat, nu mai eram arbitru. M-am retras în acelaşi an, cu câteva luni înainte, din cauza unei probleme grave de sănătate, care nu îmi mai permitea să fac efort fizic atât de intens. Boala nu a trecut nici acum, dar o ţin sub control. Revenind la videochat, da, îmi asum tot ceea ce am făcut în viaţă, şi bune şi rele. Am un copil de crescut şi pentru ea fac orice. Au fost perioade în care nici nu aveam ce să mănânc. Este foarte uşor să judeci un om, fără să ştii care sunt motivele care l-au determinat să facă aşa ceva. Nu mă mândresc cu acea perioadă, dar nici nu o să las capul în pământ, pentru că nu m-am dus la nimeni să cer nimic. Am făcut ceea ce am considerat că este mai bine pentru mine şi pentru copilul meu, trebuia să ies din impasul în care intrasem.

Scopul meu a fost să strâng bani pentru ce aveam nevoie atunci. M-am tot gândit cum să fac rost de ei, dar în orice domeniu aş fi muncit, îmi era imposibil să strâng o asemenea sumă într-un timp atât de scurt. Aş fi avut varianta unui credit la bancă, dar nu mi-aş face vreodată, pentru că am traume din copilărie, atunci când banca a luat casa în care locuiam cu familia mea. Aşa că mi-a rămas această soluţie, să fac videochat. Am zis că dacă altii pot, eu de ce nu aş putea? Însă, a fost mult mai dificil decât mă aşteptam. În momentul în care am strâns banii, am renunţat. Nu sunt făcută pentru aşa ceva. De atunci şi până acum au mai fost perioade în care am avut nevoie de bani, dar nu am vrut să mă reapuc. Acum am două job-uri, nu îmi este uşor, dar trebuie să îmi cresc fetiţa. Copilul meu are nevoi multe, ce nu pot fi plătite din pensia alimentară de 240 lei pe care o primeşte (n.r: tatăl fiicei Ioanei Golea este un personaj cunoscut în lumea fotbalului, căruia nu îi vom dezvălui identitatea din motive care ţin de intimitatea personală a acestuia)", a declarat Ioana Golea pentru Playsport

Gloria Buzău a atras atenţia la începutul acestui an. Echipa din Liga 2 a anunţat că se retrage din campionat, iar la o zi distanţă s-a revenit asupra deciziei, iar Gloria a plecat în cantonament. 

GALERIE FOTO cu Ioana Golea şi Marius Ioniţă

viewscnt
Articole similare
FOTO Vlad Chiriches a patit-o si el. Cine e jurnalista care ii "hipnotizeaza" pe...