Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a ales de Carlos Villanueva, chilianul pentru care Gigi Becali era dispus să dea un munte de bani

Ce s-a ales de Carlos Villanueva, chilianul pentru care Gigi Becali era dispus să dea un munte de banigalerie foto

FCSB

Comentarii

Carlos Villanueva s-a aflat în atenţia clubului patronat de Gigi Becali, la recomandarea managerului Mihai Stoica. Dintr-o mare promisiune a fotbalului din ţara sa natală, promisiune care a ajuns să joace în Premier League, fotbalistul chilian a ajuns foarte popular doar în zona Golfului.

MM Stoica l-a descoperit pe Villanueva în Chile şi nu s-a înşelat. La acea vreme, fotbalistul care avea încă 23 de ani impresiona în competiţia internă. Era în atenţia mai multor cluburi din Europa, astfel că lupta pentru semnătura sa a devenit foarte dificilă. Chilienii solicitau la acea vreme aproape 2 milioane de euro pentru serviciile fotbalistului, o sumă uriaşă în urmă cu aproape 10 ani.

Gigi Becali l-a vrut la echipa sa. Ce s-a ales de Carlos Villanueva

Carlos Villanueva nu a mai ajuns la echipa lui Gigi Becali, în ciuda faptului că patronul roş-albaştrilor a confirmat interesul pentru el.

A semnat în schimb cu Blackburn Rovers, formaţie din Anglia, care îl transfera sub formă de împrumut de la Audax Italiano. Chilienii au obţinut până la urmă banii pe care îi doreau pentru Carlos Villanueva, pentru că chilianul avea să semneze în 2009 cu Al Shabab pentru 4 milioane de euro!

Şi-a făcut un nume în zona Golfului, în ciuda faptului că a fost contestat de presa din ţara sa natală. ”A ales mereu banii” scriau jurnaliştii chilieni despre Villanueva în 2016.

Foarte talentat, Carlos a preferat siguranţa financiară, iar cariera sa se învârte în ultimii ani în această zonă fotbalistică. A mai jucat pentru Al Ittihad şi Al Feiha, iar în prezent este încă evaluat la 1.3 milioane de euro, deşi a ajuns aproape de finalul carierei.

Carlos Andres Villanueva are 13 selecţii în naţionala statului chile. A marcat 20 de goluri în prima ligă din Emirate şi a bifat 13 meciuri în campionatul Angliei. În Arabia Saudită şi Emiratele Arabe Unite, Villanueva are aproape 200 de meciuri jucate.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: carlos villanuevagigi becalimm stoica 

viewscnt
Articole similare