Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a ales de portughezul Carlos Fortes, după ratarea transferului în Israel. "Are un caracter deosebit"

Ce s-a ales de portughezul Carlos Fortes, după ratarea transferului în Israel. "Are un caracter deosebit"

Fotbal

Comentarii

În urmă cu două săptămâni, noul manager general al celor de la "U" Craiova, Victor Piţurcă, îl informa pe vârful portughez, Carlos Fortes, că nu mai are nevoie de serviciile sale. Impresarii acestuia i-au găsit rapid un angajament în Israel, dar mutarea a picat suprinzător.

Tot agenţii jucătorului au fost cei care au pus beţe-n roate acestui transfer. "U" Craiova şi israelienii de la Ashdod se înţeleseseră pentru un transfer definitiv în schimbul a 200.000 de euro, iar jucătorul ar fi primit 120.000 de euro pe an. Probleme au apărut în momentul în care agenţii au solicitat un contract pe trei ani de zile pentru Fortes, în timp ce israelienii îi ofereau doar un sezon, cu opţiune de prelungire pe încă un an. Negocierile au fost sistate pentru moment, iar Fortes s-a întors în România, la Craiova. Cu toate acestea, Victor Piţurcă îşi menţine decizia.

Carlos Fortes a trimis la echipa secundă ce activează în Liga a 3-a, antrenată de fostul rapidist Adrian Iencsi, unde a şi fost titular, vineri, în derby-ul sateliţilor, cu Astra ll Giurgiu. Craiovenii s-au impus cu 1-0 prin golul marcat de Robert Petre, în minutul 62. Chiar dacă nu a marcat, Fortes a fost foarte apreciat de Adrian Iencsi.

Fortes s-a mişcat foarte bine, a muncit foarte mult şi are un caracter deosebit. Fortes are un aport foarte mare în victoria noastră de astăzi, chiar dacă nu a marcat“, a spus Adrian Iencsi, pentru Gazeta de Sud.

Carlos Fortes a fost aproape de FCSB. Gigi Becali a insistat pentru el

Finanţatorul celor de la FCSB, Gigi Becali anunţa cu surle şi trâmbiţe, la începutul acestui an, transferul lui Carlos Fortes de la Gaz Metan, atacant care lucrase deja cu Mihai Teja, în acel moment antrenor la FCSB. Jucătorul urma să fie împrumutat până în vară la FCSB, apoi vicecampioana îi putea activa clauza de transfer definitiv pentru 300.000 de mii de euro. Totul a picat în momentul în care Gigi Becali a refuzat să plătească comisionul cerut de agenţii jucătorului, considerat de acesta exagerat.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare