Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Ce s-a întâmplat astăzi? TOP 5 cele mai importante ştiri ale zilei!

Fotbal

Comentarii

telekomsport.ro îţi prezintă cele mai importante evenimente sportive ale zilei

1. Serena Williams, umilită la primul meci jucat după finala de la Wimbledon. Americanca a luat doar un game în faţa Johannei Konta. Locul 26 WTA şi cap de serie numărul 6, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-1, 6-0, de britanica Johanna Konta, locul 48 WTA, în prima manşă a turneului de categorie Premier de la San Jose. (DETALII AICI)

2. Gigi Becali a pus mâna pe CFR Cluj! Dezvăluiri incredibile despre implicarea patronului la campioana României. Becali s-a împrietenit cu Nelu Varga, patronul de la Cluj, şi l-a ”virusat” cu propriile opinii despre cum trebuie condus un club. Apropiaţi ai şefului din Gruia cred că mazilirea lui Iordănescu a venit tot ca urmare a influenţei de la palat. (DETALII AICI)

3. VIDEO EXCLUSIV | Imagini impresionante! Gest emoţionant făcut de jucătorii lui Rednic înaintea meciului amical dintre Voluntari şi Al Faisaly. Mircea Rednic a venit cu noua lui echipă din Arabia Saudită într-un stagiu de pregătire în România, iar ieri a programat şi-un meci amical cu FC Voluntari II. (DETALII AICI)

4. Victorie uriaşă pentru echipa lui Dan Petrescu! Care este situaţia în SuperLiga Chineză, la finalul turului. Echipa pregătită de antrenor român, Guizhou Hengfeng, a învins, miercuri, o contracandidată la salvarea de la retrogradare, Chongqing Lifan, scor 4-3, în deplasare, în etapa a 15-a a SuperLigii Chineze, ultima rundă a turului de campionat. (DETALII AICI)

5. Dică îi dă cu flit lui Cristea: 'Deocamdată ne gândim la alt atacant". Gigi Becali a declarat că l-ar dori pe atacantul Andrei Cristea la FCSB, iar conducerea lui Poli Iaşi s-a grăbit să anunţe suma de transfer, însă Dică a făcut o declaraţie care le taie elanul ieşenilor. Acesta a afirmat că clubul este cu ochii pe alt atacant în acest moment. (DETALII AICI)

Afla mai multe despre: ce s-a intamplat azitelekomsport 

viewscnt
Articole similare